1.Домашно приготвено брашно за каша - сама почистваш,измиваш,смилаш зърната и е гаранция ,че ще го направиш възможно най-усърдно и добре , но пък е трудоемко( играх си час и половина докато го приготвя)
2.Готово брашно за каша - не си правиш труда за горните действия , но въобще няма гаранция какво точно е смляно за да се получи това брашно.Единствено на брашното от елда пише ,че е за бебета и това малко или много ми вдъхва доверие.Но мога ли да разчитам?
3.Готова купена каша на Hipp , Nestle и пр. - този вариант пък не ми се вижда подходящ защото има разни други добавки в кашите , за някои от които незнам дори какво означават.Единственото , което е положително е ,че все пак са предназначени за бебета , в смисъл относно контрол,качество на използаните продукти и пр.
За мен лично първите два варианта са по-удачни , защото кашата ще е възможно най-изчистен вариант , без разни оцветители ,ароматизатори и пр. Но кой от двата според вас?