Мами в Италия - Част 31

  • 12 375
  • 242
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3 388
Аз пък като гледам мацката за пореден път се убеждавам, че светли коси/ руси и нюанси на рижото/ най-добре стоят, ако косата е права. Аз като се гледах руса и с тези чупливи коси, въобще не можех да се възприема.

# 16
  • Някъде под слънцето
  • Мнения: 360
Абе стига говорили за ядене...как да стоя и да пиша като ми потекоха лигите #Crazy Sick  chef ooooh!
Анич, абе още съм като парцал ама ми мина като видях на Джудженцето стаята и най-вече нейната щастлива и грееща муцунка... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Hug Hug Hug
Нямам търпение да излетя... Party Crazy Hug Hug Heart Eyes

# 17
  • Мнения: 6 167
Аз пък като гледам мацката за пореден път се убеждавам, че светли коси/ руси и нюанси на рижото/ най-добре стоят, ако косата е права. Аз като се гледах руса и с тези чупливи коси, въобще не можех да се възприема.

аз също се чуствах добре само 2 дни в тъмно кестенявото.
имам светла кожа и червеното ( риж нюанс) ми отива много.
та, май ще се връщам към него
а скоро ще си купя и този сешоар с приставката за изправяне ( не помня каква марка беше).
тоест, като я гледах си мислех това, което и ти.

# 18
  • Italia
  • Мнения: 4 492
Абе стига говорили за ядене...как да стоя и да пиша като ми потекоха лигите #Crazy Sick  chef ooooh!
 

Нали. Twisted Evil И на мен така  Crossing Arms Wink


Лени,абе кефи мацката,няма две мнения по въпроса. Heart Eyes Да не вземеШ сега да ми я махнеШ и нея  Naughty

# 19
  • в едно миланско село
  • Мнения: 4 124
Тази вечер ще сме на паста с броколи, много я обичам  Crazy Добавям си и пеперончино Peace  Нещо въобще не ми се готви напоследък, което значи че все по-често се яде бърза паста  Laughing

ние ще ядем крилца с мед и горчица и
пюре от картофи.
искам да добавя и сусам, но не ми е много ясно как да стане, затова ще се въздържа.
за десерт имаме плодова салата.

купих си нова кошница за плодове, която смърди ужасно на ново дърво от тия химикали, с които явно ги мажат. няма проветряване вече 2ри ден.

лени, ако не си ми много сърдита, Ще пуснеШ ли рецептата? Много изглежда изкусителна Blush

# 20
  • Мнения: 3 388
И аз съм със светла кожа, и червено например адски ми стои! Ама ми омръзна. Сега съм тъмнокестенява пак. И аз имам за изправяне, ама много изтощава  Tired

# 21
  • Мнения: 2 379
Соня, как ще нямаш? За този бутон ти говоря
Отваряш старата тема на първа страница и натискаш същото това бутонче в горния десен ъгъл на шарения постинг с картата. После копираш всичко, но без първия и последния ред на цитатите, пействаш всичко това в нова тема и си готова Wink

нали? и мен ме кефи, като муза е.
Лени, ако те чуе баща ми ще ти каже, че тази никаква муза не може да е, понеже е много кльощава за целта Laughing
Пък той е художник и разбира от музи Wink

# 22
  • Мнения: 3 388
Оххх, чак сега се светнах за какъв цитат ставало дума   Blush

# 23
  • Мнения: 3 388
едновременно сме писали за същото  Crazy

# 24
  • Italia
  • Мнения: 4 492
Аз пък съм мургава и не знам дали ми стои или не ама от векове съм с 4ервена коса.Е,сега в момента съм по_скоро рижава и дори може да се каже, 4е съм направо като петниста хиена ама какво да се прави като единственото неЩо,което се смили да ми направи фризьорката на главата са ки4ури. Sick

# 25
  • Мнения: 2 379
Да ви питам аз...
Защо си изправяте косите? Аз съм с права коса и винаги ми се е искало да е малко по-чуплива.
Намирам къдравите и чупливи коси за по-женствени. А права коса... скука Tired
И още... Защо си боядисвате косите? Не си харесвате естествения цвят или какво?
Май не съм виждала човек, на който да не му отива естествения му цвят на косата, така че ми е любопитно Thinking

# 26
  • Мнения: 6 167
Тази вечер ще сме на паста с броколи, много я обичам  Crazy Добавям си и пеперончино Peace  Нещо въобще не ми се готви напоследък, което значи че все по-често се яде бърза паста  Laughing

ние ще ядем крилца с мед и горчица и
пюре от картофи.
искам да добавя и сусам, но не ми е много ясно как да стане, затова ще се въздържа.
за десерт имаме плодова салата.

купих си нова кошница за плодове, която смърди ужасно на ново дърво от тия химикали, с които явно ги мажат. няма проветряване вече 2ри ден.

лени, ако не си ми много сърдита, Ще пуснеШ ли рецептата? Много изглежда изкусителна Blush

не, не съм ти много сърдита.

ето рецептата тук: ( аз я променям, защото мъжа ми не яде люто, т.е моите неща са без много чесън и без никакво люто).


вариант 1

Китайски пилешки крилца

12 пилешки крилца
3 склидки чесън
3-4 см джиджифил
сок от 1 лимон
3 с л соев сос
3 с л мед
1/2 ч л люспи червен пипер
лимон

. Отрязват се краищата на крилцата и се изхвърлят (могат да бъдат използвани за пилешки бульон).
. Чесънът се пресова, джинджифилът се бели и се настъргва.
. Всички продуките за марината се размесват в купа.
. Крилцата се поливат с маринатата.
. Мариноват се за една нощ в хладилника.
. На другия ден фурната се загрява до 220 С.
. Крилцата се нарежват в тава за печене в един ред.
. Поливат се с няколко лъжици марината.
. Пекат се 25-30 минути, като отвреме на време се поливат с маринатата.
. Сервират се с няколко резена лимон.

вариант 2 ( който правя в момента и то без соса):

Пилешки бутчета с мед и горчица

2 кг пилешки бутчета
375 мл марината с мед и люта чушка

Сос със сметана и горчица

300 г сметана
250 г дижонска горчица
125 мл марината с мед и люта чушка


Марината с мед и люта чушка

50 мл червено вино
125 г мед
1/4 ч л млян лют пипер
1 ч л горчица

За маринатата

. Всички продукти се разбъркват добре.


. Бутчетата се измиват и се подсушават (аз използва само долните бутчета не цели).
. Поставят се в неметална купа и се заливат с маринатата.
. Месото трябва да бъде покрито равномерно.
. Оставят се да се мариноват 30 минути на стайна температура или за повече време в хладилника.
. Огнеупорна тава се застила с алуминиево фолио.
. Нареждат се пилешките бутчета и се захлупват.
. Пекат се в предварително загрята фурна на 230 С около 20 минути.
. Отхлупват се и се обръщат и се намазват с маринатата.
. Пекат се отхлупени още 20 минути или до готовност, като периодично се намазват с маринатата.

Сос

. В огнеупорна купа се смесват сметаната, горчицата и маринатата.
. Нагрява се и се довежда до кипване (не се кипва!) и се отстранява от огъня.
. Сервират се заедно с бутчета, салата и т.н

# 27
  • Мнения: 6 167
Ани, изправям се понякога, защото е модерно, отива ми, а не ми идва 'отвътре', т.е аз съм с къдравка коса.Който каквото си няма...
Но както знаеш бях с къса, сега съм с по-дълга и вече мога да се изправям Whistling

# 28
  • Мнения: 2 379
Десинка, ако ще си като парцал, поне вземи да свършиш някоя полезна работа Twisted Evil
Взимай пример от малките и почвай Joy



Това е шега, де Peace Hug
Айде, забравяй го вече тоз мистър Sunglasses

# 29
  • в едно миланско село
  • Мнения: 4 124
Да ви питам аз...
Защо си изправяте косите? Аз съм с права коса и винаги ми се е искало да е малко по-чуплива.
Намирам къдравите и чупливи коси за по-женствени. А права коса... скука Tired
И още... Защо си боядисвате косите? Не си харесвате естествения цвят или какво?
Май не съм виждала човек, на който да не му отива естествения му цвят на косата, така че ми е любопитно Thinking

аз съм си къдрава, един път съм се изправяла, не е да не се харесвам, ама си предпо4итам роШавата тиква... и мисля ми утива Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт