вкусно пиле с гъбен сос

  • 15 543
  • 19
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • Всички
  • Мнения: 127
пилето се пече както обикновено и малко преди да започне да се зачервява се исипва сосчето, което представлявя една габена крем супа, разтворена не в 1 литър вода, а в около 600 мл.Вкуса, който придава е невероятен и месцето става много сочно. Peace

# 1
  • Мнения: 7 723
Благодаря, че сподели   bouquet

# 2
  • София
  • Мнения: 35 991
Ще опитам, мерси   bouquet

# 3
  • Мнения: 5 873
Да става много вкусно Peace.Правих преди време кюфтета на фурна(на sneji рецептата),и добавих суха гъбена крем супа, но с по-малко вода.Стана много вкусен сос.Сигурно ще е подходящо и за пържоли. Crazy

# 4
Petiv 2 ,Ванчето  благодаря за идеята!Ще пробвам и аз Peace

# 5
  • там от където съм
  • Мнения: 1 073
И аз мисля да се изпробвам,мъжа ми и без това си пада по такива сосчета!Мерси!

# 6
  • Мнения: 502
Става супер с гъбената крем супа.

# 7
  • Мнения: 5
Днес пробвах твоето пиленце.Ммммммм страхотно е. Благодаря за идеята.Поздравявам те!

# 8
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Много идейно.   bouquet

# 9
  • Мнения: 444
Аз правя гъбен сос за поливане на различни меса - задушавам гъби в малко месо и изсипвам едно пакетче гъбена крем супа и малко водичка на око да стане гъсто сосче !!!Обикновено пържа пържолка и заливам

# 10
  • някъде там
  • Мнения: 1 698
точно това търсех хем различно и лесно и бързо, утре ще я пробвам  Peace

# 11
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Звучи много лесно и вкусно,ще се пробва,благодаря че сподели идеята. Hug

# 12
  • В града на хумора...
  • Мнения: 605
Да , с пържоли на фурна съм пробвала този вариант , сигурно и с пиленце ще стане вкусничко . Мерси   bouquet

# 13
  • Мнения: 266
И аз ще опитам!!!!!!

# 14
  • Мнения: 1 505
Някой може ли да сподели как се прави гъбен сос,защото не ми се иска да купувам от готовите супи,не ги харесваме.Иска ми се да опитам да си направя,но не знам как се прави,с пресни печурки да е.Благодаря много.

# 15
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Направих за обяд свински пържолки с гъбеното сосче,за гарнитура моркови бейби,стана страхотна вкусотия.

# 16
  • Мнения: 187
Някой може ли да сподели как се прави гъбен сос,защото не ми се иска да купувам от готовите супи,не ги харесваме.Иска ми се да опитам да си направя,но не знам как се прави,с пресни печурки да е.Благодаря много.
enamorada правя го така слагам малко масло и малко олио и като се загрее слагам гъбите и сол задушавам прибавям брашното ,запържвам добре наливам постепенно водичка до желаната гъстота варя още около 5 минути отстранявам от огъня и слагам малко черен пипер и бучка масло,може да сложеш вместо сол гъбено бульонче  Peace аз понякога поръсвам и с пресен магданос това е въпрос на вкус  Peace

# 17
  • Мнения: 1 505
madagaskar благодаря ти много 6те направя тази седмица тогава тази вкусотия.

# 18
  • Мнения: 3 804
ще се пробва Peace

# 19
  • Мнения: 2 018
Тези гъбени крем супи ги правя винаги, когато готвя нещо сухичко - кюфтета, пържоли, хапки, дори и при пържени картофи и го сервирам отделно в сосиера.
Задушавам гъбите, после водичка и слагам една супа /гъбена/ за сгъстяване.  Wink Става и без гъбите  Laughing

Не съм пробвала до сега да я приложа направо в тавата - ще опитам!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт