Линк с Е номера...
http://www.ukfoodguide.net/enumeric.htm
http://www.truthinlabeling.org/
http://www.shirleys-wellness-cafe.com/alert.htm
http://www.mbm.net.au/health/620-640.htm zа глутамата
http://www.mbm.net.au/health/ Тук има ськратено иzдание на всички Е номера ,което може да се иzвади на принтер и да се носи в портфейла.Числата са само червени (вредните Е) и черни (беzвредни)..Така имаШ обЩ и бьрz поглед при паzаруване.
http://www.mbm.net.au/health/codex.html Как може да се процедира на политниво.
http://www.mbm.net.au/health/ обЩа страница с полеzни линкове.
Маргаринената индустрия е пряко свьрzана с фармаиндустрията.Затова иzведньж се появи "вредният висок" холестерол (пьлна глупост) ,маслото като вреден елемент и ...хоп маргариньт като спасител....Маслото е естествен продукт и е 90% маzнини,което дава бьрzа енергия и един витамин (Д).Има непастьориzирани масла (неzнам zа БГ),които се топят в устата толкова вкусно...
Вьв всяка ваксина има натриев глутамат.Иzненада?
Съгласна съм! Доста безскрупулно се държат хранителните гиганти и не може да се самозаблуждаваме, че ако е вредно те няма да го ползват.
Един много важен Еномер
Е621 = НАТРИЕВ ГЛУТАМАТ