За пилешката кожа

  • 6 012
  • 46
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 999
Та, има ли фенове на кожичките? Rolling Eyes

# 1
  • Мнения: 2 550
Само ако е на печено пиле...и по възможност мнооого хрупкава и препечена Simple Smile

# 2
  • плевен
  • Мнения: 1 249
Никога не ям пилешка кожа.

# 3
  • Мнения: 1 959
Ям я всякъква нямам претенции а също и трътки  Hug

# 4
  • Габрово
  • Мнения: 2 548
Не близвам такова нещо  Sick.

# 5
  • Мнения: 11 747
Ям само силно препечена,много ми харесва!Но,ако е варена,направо се погнусявам! Sick

# 6
  • Мнения: 7 474
От пилето най-обичам кожата Crazy, ама да е препечена  Crazy

# 7
  • Мнения: 1 352
Изхвърлям цялата кожа още преди да сложа пилето да се готви. Малко ли мазнотии ядем............

# 8
  • Въпрос на гледна точка...
  • Мнения: 877
Само печена Peace
Понякога събирам кожата, крилцата и трътките на две-три пилета, овкусявам със соев сос и подправки и пържа.

# 9
  • Мнения: 2 591
само препечена  cook

иначе я давам на мъжа ми  smile3534 той няма нищо против -  и трътки обожава  Joy hahaha

# 10
  • Мнения: 1 999
Изхвърлям цялата кожа още преди да сложа пилето да се готви. Малко ли мазнотии ядем............

И аз правя така. "Беля" цялото пиле или бутчетата му преди да ги готвя. В много случаи кожата  му не е много добре почистена и има пера. Sick

# 11
  • Мнения: 1 021
Не, никога не ям пилешка кожа. Дори я махам преди да го обработвам термично, единствено я оставям когато правя прословутото пиле на сол  Crazy

# 12
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 828
Ям я...всякак. Най-обичам на печено пиле.
Ям и жалея, защото и сама знам колко неполезна е. Но ми е неустоима, дяволите да я вземат.
Детето спасявам, доколкото мога, като я изяждам сама Grinning

# 13
  • Мнения: 8 505
Само печена или пържена.

# 14
  • Мнения: 1 999
Детето спасявам, доколкото мога, като я изяждам сама Grinning

Добре се грижиш за детето. Joy Wink

# 15
  • Мнения: 27 524
 Sick Sick Sick

Ау, особено варена  Sick Майка ми я яда и такава, една настръхнала, наеженка  Close гадост.
Адски е мазна и вредна освен това, от здравословна гледна точка.
Но понякога, ако е с много подправки отгоре и много, ама много препечена, да е тъничка като цигарена хартийка, тогава може и да хапна някое парченце.
Иначе съм предпоследна опция.

# 16
  • Мнения: 1 021
Sick Sick Sick

 такава, една настръхнала, наеженка  Close гадост.
Joy
много живописно

# 17
  • Враца
  • Мнения: 871
А на скара ,ако знаете....колко биричка изпива  ooooh! Пробвах и да я панирам..също е добре за мезенце...

# 18
  • Мнения: 4 406
умирам си за кожата и трътката, но само ако са хрупкави и да не са от домашна жилава кокошка!

# 19
  • Мнения: 4 916
Отскоро ям от печено пиле  Peace преди това можех да припадна само като я погледна.

# 20
  • Мнения: 6 461
Само ако е на печено пиле Peace
По някога си купуваме пилешки кожички и си ги печем на скарата. Peace

# 21
  • Countryside
  • Мнения: 11 632
Аз съм фен на кожичките  Blush пилешка, свинска, мазничко ( еееех холестерол)  Blush, нооо само ако е печена, варена кожа никава не ям Crossing Arms

# 22
  • Мнения: 3 537
Обичам я много особено ако е на печено /пържено/пиле Grinning

# 23
  • Мнения: 6 461
Пържени кожички-направо са страхотни... Heart Eyes

# 24
  • Sofia
  • Мнения: 576
В едно заведение, няма да го рекламирам, предлагат предястие пържени пилешки кожички. Изключително вкусно нещо!

# 25
  • Den Haag
  • Мнения: 1 845
От пилето най-обичам кожата Crazy, ама да е препечена  Crazy
И аз обожавам препечена кожичка  Grinning.

# 26
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 828
Добре, като сте толкова хитри, че в средата на работния ден безобразно ме приплюнчихте по идеята за препечени пилешки кожички - поне пуснете някоя рецепта, да му се не знае! Момиченце съм, може да ми стане нещо! Crossing Arms

# 27
  • Варна
  • Мнения: 1 522
Много рядко я ям само на пилето на грил, тези готово опечените дето се продават. Иначе ми е ужасна, но пък мъжът ми си я хапва във всякакъв вид.

# 28
  • Мнения: 258
Не я ям в никакъв вид, но мъж ми и е голям фен.

# 29
  • София
  • Мнения: 2 434
Само печена.

# 30
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 390
Само когато е на добре препечено и овкусено пиУе  Crossing Arms

# 31
  • Мнения: 953
луда съм по пилешки кожички на скара .силно препечени,да хрупкат.много ги обичам,но в много малко заведения се предлагат.в Пловдив например знам само на две.може и да греша.(
за това пък си ги правя в къщи.за мезе с биричка са страхотни.

# 32
  • Враца
  • Мнения: 871
Аз да ви кажа ,правя и сърмички от пилешки кожички.Плънката е от царевица ,грах и ориз.Завиваш в кожичките и печеш във фурната.Не слагам мазнина..те са си блажнички....а каква коричка хващат...става супер!  ooooh!

# 33
  • Мнения: 3 927
Почиствам я старателно (вече опечена или сварена) и предавам на съседското куче  Simple Smile, не се яде у дома Sick

# 34
  • София
  • Мнения: 10 825
Печена много я обичам. Но варената направо ме отвращава

# 35
  • Мнения: 1 032
Аз съм фен на кожичките  Blush пилешка, свинска, мазничко ( еееех холестерол)  Blush,

И аз така. Скоро ядох едни пържени кожички, овкусени с червен пипер и чесън  newsm10 , а и на колко бира носят наистина  beer

# 36
  • Мнения: 2 000
Само на печено пиле я ям и то не винаги.

# 37
  • Мнения: 6 958
Само, ако е на печено пиле, но от диетична гледна точка гледам да я избягвам  Rolling Eyes

# 38
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 390
Аз да ви кажа ,правя и сърмички от пилешки кожички.Плънката е от царевица ,грах и ориз.Завиваш в кожичките и печеш във фурната.Не слагам мазнина..те са си блажнички....а каква коричка хващат...става супер!  ooooh!

Добре звучи, интересна идея.

А откъде купувате тези кожи?! Дядо ми купува на кучето...

# 39
  • Мнения: 5 475
Ям ги всякак!  Peace Предпочитам обаче на печеното пиле. Wink

# 40
  • Бургас
  • Мнения: 537
И варена я ям, но определено предпочитам хубавооо препечена, и съпруга ми я ядеше, но му подшушнаха #Cussing out, че яденето и водило до намаляне на потентността  newsm78 и сега не я иска!!! #2gunfire

# 41
  • Мнения: 872
Само добре препечена на  пиле.
Мъжа ми не я яде никак, даже не обича да я гледа.

# 42
  • Мнения: 83
Обожавам кожичка особенно препечена и трътки на скара.

# 43
  • Мнения: 477
Много ми харесва препечена!

# 44
  • Мнения: 867
Когато готвя пиле или бутчета задължително беля кожата!

# 45
  • Мнения: 11 607
Когато готвя пиле или бутчета задължително беля кожата!

Моят отговор!

# 46
  • Мнения: 819
Мммммм,трътчици...

Общи условия

Активация на акаунт