Значи аз от доста време си квася кисело мляко, правя си също и сирене. По Нета намерих една фирма, която продава българска бактерия за кисело мляко(да, пише даже в упътването, че е българска!) и съм адски доволна.
Страшно ми липства обаче овчето кисело мляко. Тук това е нещо напълно непознато и е просто абсурд да се намери. Но пък съм виждала много ферми, които се занимават изцяло с овцевъдство(май само за вълна и за месо)
Защо не използват овчето мляко?
Тук до нас дори има една такава ферма и всеки ден гледам овцете как си пасат тревица навън.
Мислите ли, че ще стана за резил ако почукам на вратат и помоля за закупя един два литра мляко?
То че ще им стана странна ще им стана, но дали си заслужава резила?
При вас продава ли се овче мляко?
Как бихте постъпили на моя място? Да забравя ли всичко за това мляко или да взема шанса?