Принцеси с кайма, но не на скара - как?

  • 11 371
  • 37
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • 3
  • Всички
  • Мнения: 1 089
Малката иска принцеси с кайма, но в момента за съжаление не мога да ползвам скарата. Дали ще станат и на фурна? Има ли нещо, което се слага допълнително, за да не се свиват примерно..?

# 1
  • Мнения: 4 435
Не виждам причина да не станат,аз съм правила.Само че слагам решетката на средното,а не долу.

# 2
  • Мнения: 7 640
сложи решетката на фурната почти най-горе, но не съвсем на последната степен, че ще изгорят.
Ако имаш функция грил- супер, ако не- пусни на горно печене на висока Т и си готова.

# 3
  • Мнения: 7 723
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning

# 4
  • там нейде .............
  • Мнения: 647
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green

# 5
  • Мнения: 463
Аз пък ги правя на горещ тефлонов тиган и стават страхотно и бързо. Даже ги пека от 2те страни.

# 6
  • София
  • Мнения: 16 047
Виждала съм на басейн Диана - правеха ги на отворена фурна Раховец, скарана беше по-средата. Иначе принцесите бяха намацани фабрично и само ги печаха. За да не се свиват съм чувала, че каймата по края се набожда с вилица, но не съм пробвала.

# 7
  • Мнения: 3 356
Свекърва ми прави принцеси с кайма,като пържени филийки.Стават божествени.

# 8
  • Мнения: 1 089
Направих ги във фурната, за секунда се подвуомих дали да не ги направя на грил тигана, но се отказах. Със сигурност на фурна не са така вкусни, както на скара.

# 9
  • Мнения: 463
Направих ги във фурната, за секунда се подвуомих дали да не ги направя на грил тигана, но се отказах. Със сигурност на фурна не са така вкусни, както на скара.
Значи следващия път на тигана! Laughing  bouquet

# 10
  • Варна
  • Мнения: 1 553
Аз пък ги правя на горещ тефлонов тиган и стават страхотно и бързо. Даже ги пека от 2те страни.
За първи път чувам за принцеси на тиган. С намазаната с кайма страна ли ги слагаш в тигана?

# 11
Казвали са ми , че за да не се свива каймата се омесвала с настърган кашкавал и така се мажат филийките. Със сигурност поне няма да е зле на вкус , но не съм пробвала.

# 12
  • Мнения: 3 622
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green

И аз  Grinning

# 13
  • Мнения: 187
Когато имам повечко кайма и време, намазвам филийките и ги замразявам.  После направо пека на гореща скара или грил тиган. Стават много бързо. Не залепят и не се свива каймата.


Свекърва ми прави принцеси с кайма,като пържени филийки.Стават божествени.
izabela , моля те, напиши по-подробно за тези принцеси.

# 14
  • Мнения: 3 356
Маже се едната страна на филията с кайма,след това се намазва с яйце от двете страни и се пържи.  chef

# 15
  • Мнения: 187
Благодаря,   bouquet izabela   bouquet. Това ще го пробвам!

# 16
  • Мнения: 7 723
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green

И аз  Grinning
Вие пък да не видите нещо Whistling

Аз пък слагам отгоре и кашкавал bowuu

# 17
  • Мнения: 500
И на фурна стават.Малко поизсъхват,но...пак стават. Peace

# 18
  • София
  • Мнения: 1 890
   Аз ги правя и на скара, и във фурната, и в микровълновата на грил, всякак стават.  cook  Хватката да не се свиват е следната : каймата се омесва с малко топла(хладка) вода и така се нанася на филията. Гаранция, че ще си стои на мястото.  Party Каза ми го една готвачка в пицария, принцесите и винаги бяха страхотни.  Crazy

# 19
  • Мнения: 1 679
И на фурна стават.Малко поизсъхват,но...пак стават. Peace

Да, на фурна ще са по-сухи и няма да имат същия вкус.

# 20
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
   Аз ги правя и на скара, и във фурната, и в микровълновата на грил, всякак стават.  cook  Хватката да не се свиват е следната : каймата се омесва с малко топла(хладка) вода и така се нанася на филията. Гаранция, че ще си стои на мястото.  Party Каза ми го една готвачка в пицария, принцесите и винаги бяха страхотни.  Crazy
Ще пробвам!  Peace

# 21
  • Мнения: 656
Аз ги правя на фурна и ги харесваме,не са сухи.Винаги слагам настърган кашкавал в каймата и много подправки.

# 22
  • Мнения: 7 723
И на фурна стават.Малко поизсъхват,но...пак стават. Peace

Да, на фурна ще са по-сухи и няма да имат същия вкус.
Ако фурната е добре загрята, не изсъхват Wink

# 23
  • София
  • Мнения: 1 890
   Аз ги правя и на скара, и във фурната, и в микровълновата на грил, всякак стават.  cook  Хватката да не се свиват е следната : каймата се омесва с малко топла(хладка) вода и така се нанася на филията. Гаранция, че ще си стои на мястото.  Party Каза ми го една готвачка в пицария, принцесите и винаги бяха страхотни.  Crazy
Ще пробвам!  Peace
  Пробвай !  Hug Слагай вода без притеснение, да стане такава смес, че да се маже лесно.  Peace

# 24
  • Sofia
  • Мнения: 8 221
Аз пък омесвам каймата с маргарин и отгоре слагам малко настърган кашкавал. Но пека в парти грил. Във фурната стават по сухи.

# 25
  • Мнения: 4 435
А аз винаги слагам кайма и отгоре настъргвам малко кашкавалче и никога не ми се е свивала каймата. newsm78 Пека ги в парти грил.Обикновено ползвам каймата на Сами-М.

# 26
  • Мнения: 5 251
Как печете принцесите с кайма на скарата?
За фурната и парти грила ясно, в микровълновата пък ми стават много твърди.

# 27
  • Мнения: 5 251
Да побутна темата, но сериозно бихте ли казали, как се пекът принцеси на скара(за обикновенна скара ли става дума)?  Thinking

# 28
  • Мнения: 4 435
Да побутна темата, но сериозно бихте ли казали, как се пекът принцеси на скара(за обикновенна скара ли става дума)?  Thinking

Аз го разбирам това "скаричка",като парти-грил скаричките.

# 29
  • Мнения: 82
Как печете принцесите с кайма на скарата?
За фурната и парти грила ясно, в микровълновата пък ми стават много твърди.
Пека принцеси само в микровълновата на грила стават чудесни и супер мекички-може би зависи от модела а филиите ги чмажа предварително с малко маргарин или масло

# 30
  • Мнения: 5 001
Забъркавам каймата с черен пипер(млян),кимион,настърган кашкавал и малко топличка водичка(стават сочни и каймата не се свива).Намазвам на филиите и ако пека във фурна - само на горен реотан.Никога не съм имала гаф..

# 31
  • Мнения: 3 830
И аз на фурна ги правя като слагам скарата по средата и включвам да пече само отгоре. Слагам в каймата и кашкавал и стават супер!

Това за принцеси в тиган за първи път го чувам и ми изглежда много интересно, макар че не си го представям как ще стане newsm78

# 32
  • Мнения: 526
на тостер също стават много вкусни принцесите

# 33
  • Мнения: 3 360
Правя ги само на фурна-не изсъхват!Използвам горен нагревател и с вентилатор ,когато искам да станат по- хрупкави!

# 34
  • Мнения: 12
На скара стават по вкусни, омесвам ги с подправки и мажа на филията първо пека от страната на месото.
Топли ги наръсвам с кашкавал.Ядеш кюфтето с хляба с един коршум два заека.

# 35
  • София
  • Мнения: 1 890
Забъркавам каймата с черен пипер(млян),кимион,настърган кашкавал и малко топличка водичка(стават сочни и каймата не се свива).Намазвам на филиите и ако пека във фурна - само на горен реотан.Никога не съм имала гаф..
  Да, и аз писах, че с вода стават страхотни.    chef
  Никой ли не пробва, да се похвали ?  Flutter

# 36
  • Мнения: 2 774
Ако правя много ги мятам в силно загрята фурна.Пека най отгоре.
За да не изсъхват може да се сложи най отдолу във фурната тава с вода.Аз не съм пробвала  Naughty ,ние обичаме по хрупкави сандвичи.
Хватката да не се свиват е следната : каймата се омесва с малко топла(хладка) вода и така се нанася на филията. Гаранция, че ще си стои на мястото....
Номера с водата го правя и аз -знам го от години от едно приятелче готвач.Не се свиват действително.Още по-добре е ако се сложи газирана вода .Подправките и кашкавала са по-избор  Flutter

# 37
  • Мнения: 311
Все на грил тиган ги правя.Мажа филийките и пека първо с каймата надолу, също както на открита скара.Нищо не залепва и стават много бързо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт