Уред за окрехкотяване на телешко месо .

  • 5 964
  • 18
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • Всички
  • Мнения: 1 434
Откъде   може да си набавя такъв уред  за окрехкотяване на телешкото месо  ?
Ако имате информация коя фирма доставя   този уред  в  България ще  ви   бъда благодарна    bouquet  Hug
В интернет нищо не откривам  Rolling Eyes

# 1
  • Countryside
  • Мнения: 11 631
А как изглежда? Да не е чук за пържоли?  Thinking

# 2
  • Мнения: 1 434
Не  не е чук   нещо като преса с шипове които      разкъсват мускула  и жилите на телешкото  така то става по крехко  Wink

# 3
  • Countryside
  • Мнения: 11 631
Не  не е чук   нещо като преса с шипове които      разкъсват мускула  и жилите на телешкото  така то става по крехко  Wink
Като преса за чесън  Thinking Интересно, ами и чук за пържоли ще ти свърши работа на първо време.

# 4
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
това ли е?



никога не го ползвам Tired

# 5
  • Countryside
  • Мнения: 11 631
Ама Асе, ти си вегетарианка, къде се слагаш с този чук за пържоли  Mr. Green
Аз начуквам телешкото с чук за пържоли и кисна в прясно мляко. После запържвам леко да си запази соковете и тогава го готвя.

# 6
  • Мнения: 1 434
Не е това момичета явно  има някакво специално име в някои от темите  и рецептите  Дона  е писала за този уред а ми трябва спешно,!!!!   Laughing  bouquet

# 7
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Ама Асе, ти си вегетарианка, къде се слагаш с този чук за пържоли  Mr. Green


ми тръгнал Петко с мъжете бе  Wink
тук само такива има, няма гладки и това ме нерви.
ползвам си чукалчето от хаванчето  ooooh!

не съм чувала за друго.
питай Дона де Peace

# 8
  • Мнения: 1 434
Писах дано   скоро пише   Mr. Green  Уреда е специален  хората ги  изпозлват   в Америка и Англия от  мнооого отдавна  тук   също  ги използват  в по добрите ресторанти  Laughing

# 9
  • Мнения: 27 524
Извинявам се, но телешкото няма никаква нужда от окрехкотяване, какъвто и да е този нов глагол.  Говеждото има  Wink Него го начуквам с чук за пържоли, накисвам, режа на тънко и става винаги ок  Peace

# 10
  • София :(
  • Мнения: 215
Може би имаш предвид нещо такова
http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=28164

# 11
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 802
Да, това е което Mimensita e показала., за дом. употреба.
В Америка ползват уреда ( не същия естествено)в кладниците, преди да тръгне за магазините месото.. Не всичкото месо, което се предлага е обработено по този начин.

# 12
  • Мнения: 27 524
Звучи добре като идея, но цената му е повече от абсурдна  ooooh!  hahaha

# 13
  • Мнения: 1 434
Много благодаря за линка за същото става въпрос   ще се закупи      Hug  bouquet

# 14
  • София :(
  • Мнения: 215
За цената съм съгласна, дори само на телешко и говеждо да преживявахме, пак нямаше да дам такива пари. Въпроса беше за информацията, но имам спомен, че в друг сайт го гледах на доста по-приемлива цена.Даже ми се струва, че линка беше в някоя от темите във този форум, просто не го открих : Embarassed

# 15
  • Мнения: 1 434
От няколко дена го търся  този нож  и нищичко не ми излизаше в  гугъл  .Предполагам че ако се вземе от вносителя ще  има някаква разлика в цената   ,  но най вероятно този  ще  купя  Hug  bouquet

# 16
# 17
  • Мнения: 249
И цената на същото нещо тук е 20 долара. Незнам какво го оскъпява толкова докато стигне в България .... ooooh!

http://www.cutleryandmore.com/details.asp?SKU=8922 (поправка този е с 15 ножа)

този е с 45 и пак не  е такава нелепа цена .....

http://www.cutleryandmore.com/details.asp?SKU=8923

# 18
  • Мнения: 1 434
Ами ако сложиш и доставка... Тук  в България кое ли не е  оскъпено   newsm78  bouquet
Утре ще го получа ножа   благодарности на  всички които се отзоваха    bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт