идеи за колбаси в тиган

  • 7 015
  • 20
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • Всички
Мами , моля ви помагайте ! дайте идеи за някакви колбаси, които да са подходящи за летния сезон, но моля ви нека да са на котлон, че фурната не мога да я включвам !
 искам да изненадам любимия  Heart Eyes , за което предварително ви благодаря !   bouquet

# 1
  • Мнения: 4 496
Искаш да пържиш колбаси ли? Варена наденица, дебърцини, телешки салам...
В какъв смисъл не можеш да включваш фурната? Rolling Eyes

# 2
ми и двамата не знаем как да я включим, а аз искам да приготвя нещо бързо и лесни , но да не е от сорта на кренвирши с яйца, нещо по- различно и вкусно   chef

# 3
  • Мнения: 3 036
Аз пък бих ти препоръчала да избягваш колбасите по това време.
Горещо е и не знаеш колко са пресни и трайни от магазина закупени.
Ако все пак решиш :
Пробвай гнездо от кренвирш с яйце в него.
Много е вкусен пържен Камчия салам.
Също като отрежеш от него и го пържиш
 леко се завива нагоре и можеш пак да чукнеш яйце в него.

# 4
  • Мнения: 4 496
Ако имате тиган-скара може да си ги опечете колбасите! Flutter

# 5
аз от скоро съм в кухнята и ми е малко трудно, а той предпочита ястия с месо предимно, а и тази фурна ни измъчи затова ви моля помагайте решила съм да го изненадам с печени пиперки в доматен сос и чесън - първо изпичам на котлона чушките а после изпържвам доматките, но не знам какво месце ще върви , затова предположих колбаси някакви , но ако имате други идеи моял ви помогнете ми , че сама не мога  много съм ви благодарна  Embarassed

# 6
  • Мнения: 2 755
Това което ще ти напиша е бърза и вкусна лятна манджа. Пържиш в малко олио салам по избор- нарязан, ако имаш печени чушки ги слагаш след 1-2мин. Добавяш домати настъргани или нарязани и натрошено сирене. Може да се сложи по желание яйце и да се подправи с чубрица и магданоз.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 20:14 от acer

# 7
да, това звучи вкусно и ще пробваме много ти благодаря     bouquet  bouquet  bouquet

# 8
  • София
  • Мнения: 3 789
Тази фурна все някога трябва да я разучите Naughty Не може все да карате на колбаси на тиган.  Crossing Arms
а и както те е посъветвала Деси -аз също предпочитам да избягвам колбасите в това време.
Иначе ти предлагам да направиш Критараки на тиган- става вкусно и не изисква кой знае какви усилия

# 9
мишленце, какво е това критарики ?  newsm78

# 10
моля ви кажете какво е това критарики ???   Embarassed

# 11
  • Мнения: 11 007
моля ви кажете какво е това критарики ???   Embarassed

Темата за критарики-то е точно под твоята  ooooh!

Как да приготвим гръцко Критараки

# 12
  • София
  • Мнения: 3 789
мишленце, какво е това критарики ?  newsm78
Вид макаронено изделие, наподобява дългия ориз, при варене се надува.
Използва се предимно за готвене. Не съм го опитвала в сладък вариант

# 13
мами разгадахме как се включва фурната помагайте за рецепти с колбаси , много обичам да готвя и сега съм много щастлива ...   Simple Smile Laughing Laughing  chef

# 14
  • София
  • Мнения: 4 294
Ми щом си разучила фурната направи нещо с месце, защо залагаш на колбаси.

# 15
  • Мнения: 1 283
Мами , моля ви помагайте ! дайте идеи за някакви колбаси, които да са подходящи за летния сезон, но моля ви нека да са на котлон, че фурната не мога да я включвам !
 искам да изненадам любимия  Heart Eyes , за което предварително ви благодаря !   bouquet

Ето едно предложение и от мен.
Пържен хамбургски салам, в средата изпържено едно яйце и украсата задължителна - салатка. Peace

# 16
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 373
Извинявай, но вие с любимия ти на по колко години сте?!...

# 17
  • Мнения: 3 315
Това което ще ти напиша е бърза и вкусна лятна манджа. Пържиш в малко олио салам по избор- нарязан, ако имаш печени чушки ги слагаш след 1-2мин. Добавяш домати настъргани или нарязани и натрошено сирене. Може да се сложи по желание яйце и да се подправи с чубрица и магданоз.
     и аз го правя това - лесно,бързо и вкусно  Wink

# 18
  • Мнения: 884
Аз подлагам отдолу канапе от изпържена филия, и поливам със сос от кис.мляко, майонеза и чесън Peace

# 19
  • Мнения: 503
Ще ти предложа една много лесна рецепта за начинаещи домакини.Много често ме е спасявала ,когато  нямам предварително сготвено било за обяд или вечеря.
БЪРКАНИ ЯЙЦА С КАРТОФИ и КОЛБАС

Обелените картофи се нарязват на кубчета като за мусака и се запържват до зачервяване.Прибавя се колбаса и също се запържва леко.В това време си разбиваме  яйцата/по 2 броя на човек/ с подправки по желание и ги изливаме с постоянно разбъркване  при картофите.
Може да сложиш сирене,кашкавал на кубчета или топено сирене.Като се стегнат яйцата дърпаме ястието от котлота.Поръсваме с дребно нарязан магданоз и смлян черен пипер.Поливаме с кетчуп.
Поднася се топло.

# 20
  • Мнения: 244
 Laughing две идеи от други форуми - но и двете с кренвирши Laughing
те са от форума на дира - на Жозефине и на Амелия - леки летни ястия и се правят на котлон
ЛЯТНО ЯДЕНЕ С КРЕНВИРШИ
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=gotv&Number=194607131 … amp;sb=5&vc=1
- Josefine

КРЕНВИРШИ ПО ЛОВДЖИЙСКИ
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=gotv&Number=194607131 … amp;sb=5&vc=1 – Amelia

Всякакъв вид колбас може да се приготви и като байгнети - т.е. да се панира.

С меки салами можеш да приготвиш и омлети; да сготвиш с картофи като яхния (в тенджера)
Но и моя съвет е да пробваш да си разучиш фурната - какво толкова ...? Rolling Eyes Wink
успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт