Печен кашкавал

  • 10 779
  • 30
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • 3
  • Всички
  • ново
  • Мнения: 5 967
 BlushВсички обичаме кашкавал, но за паниран трябва повече време, а и пърженето...Така че ще ви предложа моята рецепта.
4 яйца
250 г кашкавал /настърган/
300 мл прясно мляко
2-3 с.л брашно
малко масло
Разбиват се яйцата и се добавят останалите продукти да стане нещо като кексово тесто. Пече се в тавичка подмазана с олио и поръсена с брашно за да не залепне, в предварително загрята фурна.
Рецептата е за тавичка с диаметър 25 см., за по-голямо количество увеличаваме продуктите.Бързо, лесно и вкусно. Joy

# 1
  • Мнения: 6 243
Това е много вкусно, опитвала съм го, но не знаех как се прави. Благодаря за рецептата  bouquet

# 2
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 828
Ето какво ще правя довечера! Мерси!

# 3
  • София
  • Мнения: 3 328
Благодаря за хубавата рецепта, отдавна се канех да направя кашкавал на фурна у дома - в стола на работа често го предлагат и ми харесва. Довечера може да се отлича Grinning

# 4
  • Мнения: 2 220
А това количество горе-долу за колко порции е? И на мен ми хареса рецептата, но искам да се ориентирам за количеството.

# 5
  • Мнения: 291
Довечера и ние сме на печен кашкавал  chefМерси за идеята

# 6
  • Мнения: 6 472
Ммммм рецептата е супер Grinning Аз не ям пържено, а много обичам кашкавал! Това е точно като за мен Grinning

# 7
  • Варна
  • Мнения: 737
Това чудо наистина е много вкусно, но аз го знаех като кашкавален тутманик. Най-върви с айранче.

# 8
  • ново
  • Мнения: 5 967
А това количество горе-долу за колко порции е? И на мен ми хареса рецептата, но искам да се ориентирам за количеството.
Според мен ако има гарнитура  newsm78 ще стигне за 4-членно семейство. Ние сме трима и ни е предостатъчно Rolling Eyes

# 9
  • Мнения: 2 220
ОК, мерси за отговора. Ще го направя непременно, звучи вкусно.

# 10
  • Мнения: 288
Наистина хубава рецепта. Често ми се случва да панирам кашкавал, който се разтича в тигана. Ето защо напоследък слагам парче от него в тефлонов тиган без нищичко и чакам да се запече някак си.
Ще опитам твоята рецепта със сигурност, само че съм на диета, а кашкавалът се оказва много калоричен!
 newsm78

# 11
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 828
Стана много вкусно. Благодаря за рецептата Simple Smile
Може би с повечко брашно ще стане някакъв тутманик?

# 12
  • Мнения: 667
Рецептата е много добра, ястието определено си струва да влезе в графата на често-правените.
...с лека рационализация от моя страна - всички посочени продукти в робота за 30 сек. В началото си помислих, че някъде греша пропорциите, защото сместа се получи леко рядка, но във фурната бързо се втвърди.
Освен това не изисква никакво внимание докато се пече. Пекохме го докато къпахме бебо.

# 13
И аз да си кажа. Чудото печен кашвал е вкуснотийка. Вчера за именният ден на половинката бях направила, но определено не беше основното ястие.
За следващият път мисля да вкарам малко подобрители като босилек и малки сушени доматчета.
Оценка - 6  newsm10 (учуди ме даже, че се наду при положение, че няма никакви набухватели). Децата и те го харесаха.  bouquet

# 14
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 828
даже, че се наду при положение, че няма никакви набухватели
Хонда, това си е суфле, защо да не се надуе... моето поспадна, като поизстина, де, ама пак беше супер.

# 15
  • Мнения: 2 825
ММММ, звучи много вкусно, задължително ще го пробвам и то сигурно още утре Wink

# 16
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
Мдаааааа, облизахме си пръстите, мерси за вкусната и лесна рецепта   bouquet

# 17
  • Мнения: 398
Днес и ние го пробвахме. Много вкусно Grinning

# 18
  • София
  • Мнения: 3 328
Преди малко го сложих във фрната smile3508

# 19
  • Мнения: 1 771
Снощи ни беше на гости дядото на съпруга ми и аз го правих за вечеря. И двамата бяха очаровани. Благодаря за вкусната и бърза рецепта, което е също много важно в моето ежедневие с малко бебе Simple Smile.

# 20
  • сред цветята
  • Мнения: 3 032
Така, и аz го опитах. Много хубаво стана, прибавих само още подправки.  chef

# 21
  • Мнения: 2 825
Да, наистина беше много вкусно, мерси за рецептата Simple Smile
Само и аз като Роса, прибавих още подправки, че ние доста си ги любим Simple Smile

# 22
  • Мнения: 945
И аz го пробвах, ама да си приzная, zабравих яйцата  ooooh! . Ама и беz яйца стана де  Crossing Arms. Малко смешно беше как се теглеше като подментка, също така беше малко трудничко да го отлепя от тавичката, ама добре, че тя е с тефлоново покритие... Laughing

Таzи седмица и с яйца ще го пробвам  chef

# 23
  • Мнения: 1 269
Това ядохме за вечеря и много го харесахме! Сложих повече кашкавал ,кисело мляко вместо прясно,олио вместо масло и поръсих с червен пипер  HugПоздравления за рецептата !  bouquet

# 24
  • Бургас
  • Мнения: 3 553

Време?

# 25
  • Мнения: 667
Колкото поеме! Ако го печете на лунна светлина, малко повече!

# 26
  • Мнения: 529
Това наистина звучи много добреее  chef Само и аз да питам колко време се запича, как го проверявам дали е готово и на колко силна фурна, за да не изгори?   chef

# 27
  • Мнения: 672
Голяма вкусотийка стана!
 Поздравления за рецептата!

# 28
  • Мнения: 3 861
Вкусно стана и се наду ама защо спадна след това??????????? newsm78

# 29
  • Мнения: 2 792
  Много я обичам тази рецепта, аз обикновено слагам  няколко вида сирена.
  Друг вариант е да се настърга и малко кренвирш или друг колбас, в общи линии рецептата е с възможност за подобрения и допълнения Wink

# 30
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 518
И в нашата къща много се хареса рецептата. Аз също сложих малко шунка вътре, защото иначе нямаше да мине  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт