Никулден

  • 1 684
  • 17
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • Всички
  • Мнения: 31
Каква риба ще готвите и разбира се как?Дайте някакви идеи,че съм пълна скръб в кухнята!

# 1
  • Мнения: 27 524
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Simple Smile Шаран не обичам хич  Sick

# 2
  • София
  • Мнения: 1 341






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.

# 3
  • Мнения: 2 440
Винаги пълня шаран около 1.5-2 кг. Плънката е орехи, ориз /става по-леко с него/, лук, праз, зелен лук, много зелени подправки. Отгоре се слагат резени лимони, пече се с бяло вино.

# 4
  • Мнения: 5 001
Наскоро имаше тема за Никулден ето я:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0


Вътре съм написала моя вариант за Никулденска риба....Адски вкусна,бърза и безотказна рецепта  Peace

# 5
  • Мнения: 295
шаран пържен и смадок сте правя

# 6
  • Мнения: 2 005
винаги пълня шаран  Peace

# 7
  • Мнения: 77






Правя рибник със шаран или пълнен с орехи и мноооого лук в доматен сос.
И аз така , но винаги остава  Sad

# 8
  • Мнения: 243
Чувствам се направо пренебрегната,нали има тема за Никулден! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347626.0

# 9
  • София
  • Мнения: 12 554
Скумрия на скара (любимата ми!) или пържена пъстърва, винаги едно от двете правя  Simple Smile Шаран не обичам хич  Sick

Аз съм на същото меню. А шаран не мога даже да преглътна  Sick

# 10
  • Мнения: 31
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!

# 11
  • Мнения: 5 001
а някакво филе на скара може ли да се направи или ще се разпадне!
Що да се разпадне? Няма страшно от таквиз работи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Овкусяваш си филето(посоляваш,поръсваш с млян черен пипер,напръскваш с лимонов сок.Оставяш да отлежи.Преди да го метнеш на скарата добре го омазняваш и....Докато се обърнеш-то станало  Hug Hug Hug Hug

# 12
# 13
  • Мнения: 1 715
Правя шаран пълнен с орехи и лук в доматен сос.

# 14
  • София
  • Мнения: 2 100
Панирана пъстърва със сметанов сос!!!

# 15
  • Мнения: 1 906
По традиция пълнен шаран   chef !
Пълня го с орехи, гъби и ориз. Става мнооого вкусен и не е толкова тежък на ядене. Майка го пълни само с орехи и лук и да си призная става по-вкусен  Embarassed , но и по-мазничък.

# 16
  • Мнения: 549
Панирана пъстърва със сметанов сос!!!



Ако не те затруднявам  кажи как я приготвяш?

# 17
  • Мнения: 408
Ами в камерата имам шаран,който обожавам,има и толостолоп и се чудя какво да направя.Свекито пълни шаран ,по  рецепта на слави Трифонов и звездев,каза че било хубаво,но не можах да ям миналата година.Тази година ще направя нещо ново за нас все още не съм решила.

Общи условия

Активация на акаунт