Ама каква работа,какви истории
Първо изобщо не се занимавам професионално със сладкарство и второ не мислех,че рецептата не е известна
и за да не товаря излишно реших да я пратя само на Бъни,която я поиска,но после видях,че и Ванчето е проявила интерес.
Не съм искала да да прозвучи така.
Занимавала съм се по активно през ученическите си години,но после престанах.Сега открих този форум
и благодарение на вас се запалих пак към позабравеното си хоби.
За което благодаря!!!
Сега да споделя нещо,което ме впечатли от поста на гостенката от предната тема Галя
Много познато ми звучат тези техники,аз също рабрарах за тази паста Дама,която била страхотна(моделиращата маса на Ирида не ставала ) и за добавянето на сметана към шоколада......от една сладкарка,собственичка на сладкарница в нашия град.Явно така се работи и при тях-изобщо в големите производствени цехове
Но не мисля,че някой от пишещите тук ще тръгне да се представя с чужди торти