Отговори
# 360
  • София
  • Мнения: 708
На много места чета "лука се нарязва на полумесеци". Какво означава това?  Blush

# 361
  • Мнения: 22 867
На много места чета "лука се нарязва на полумесеци". Какво означава това?  Blush

Режеш главата лук на две, после захлупваш половинката и режеш на тъничко. Получават се "полумесеци".

# 362
  • София
  • Мнения: 708
На много места чета "лука се нарязва на полумесеци". Какво означава това?  Blush

Режеш главата лук на две, после захлупваш половинката и режеш на тъничко. Получават се "полумесеци".

Мерси  Hug

Това обяснява много неща  Laughing

# 363
  • от Луната
  • Мнения: 1 752
Много ви благодаря момичета
Аз до сега само ви четях не бях писала. Давате много полезни съвети

# 364
  • Мнения: 27 524
Ще пека ципура. Във фолио. На скара, ама от онези с капак, дето е скара и от двете страни. Пише на скарата за риба еди коя си степен и 10 минути. Обаче за гола риба, не обвита във фолио. Някакви идеи как да разбера кога е готова или с фолио колко горе-долу се удължава времето за печене? И ще се получат ли през фолиото златистите линийки или ще остане като варена?  Thinking

# 365
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
по-скоро варена Peace, нали ще се задуши...
ако сложиш фолиото с лъскавата страна навътре, ще стане по-бързо  Peace

# 366
  • Мнения: 6 713
Някой замразява ли си магданоз и как? newsm78

Измивам, почиствам и просто слагам в малко пликче. Peace

# 367
  • Мнения: 27 524
по-скоро варена Peace, нали ще се задуши...
ако сложиш фолиото с лъскавата страна навътре, ще стане по-бързо  Peace

Така съм го сложила. Но защо ще се задуши, нали я притискам отвсякъде с горещи ребра?  Thinking

# 368
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
ми нали е увита във фолио?
или фолиото е само отдолу  newsm78

ако е завита е нормално да се задуши Peace

# 369
  • Мнения: 27 524
Увита е цялата  Confused Ами, така ще я оставя, но мисля около половин час, пък да видим. Ако е супер беломунява като я отвия, ще я притисна пак за малко без фолиото  Grinning

# 370
  • Мнения: 519
Увита е цялата  Confused Ами, така ще я оставя, но мисля около половин час, пък да видим. Ако е супер беломунява като я отвия, ще я притисна пак за малко без фолиото  Grinning
  Тогава не я дръж много с фолиото(около 10-15 мин),защото тя бързо става,да не се разпадне като я сложиш после на скарата.

# 371
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Някой замразява ли си магданоз и как? newsm78

Измивам, почиствам и просто слагам в малко пликче. Peace

Освен,че измивам магданоза,също така и го нарязвам на ситно,в пакетче и го оформям като тънка тухличка,така че да ми е готов,после само чупя парченце и пускам в манджата или там,каквото е.

# 372
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
  • Мнения: 355
Здравейте момичета искам да ви питам някоя от вас правила ли е торта с гъби и топено сирене по рецептата на  marulka_s ,ако има такива моля ви да ми кажете във каква тава сте я пекли ,защото се притеснявам за размерите,а тези дни ще имам гости и много бих искала да я направя.Питам тук,защото попитах и нея самата на лични преди около две седмици ,но досега не ми е отговорила,може да не е видяла съобщението Wink.
ще ви бъда благодарна,ако някоя от вас ми помогне,приятен ден  bouquet

# 373
  • София
  • Мнения: 1 832
Увита е цялата  Confused Ами, така ще я оставя, но мисля около половин час, пък да видим. Ако е супер беломунява като я отвия, ще я притисна пак за малко без фолиото  Grinning
и аз мисля, че половин час е много, 15 минути стигат

# 374
  • София
  • Мнения: 3 414
В какви кутии да съхраня бутер баничките пластмасови или метални?.Дали не е добре преди да ги сложа в кутия да са в хартиен плик?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт