Аз съм от пристрастените към всички форми на захар - хипоглекимия го наричат докторите.
ТОП 15 в личния ми списък (но без определена позиция в него) са:
1. Сладко от зелени смокини
2. Сладко от вишни
3. Шоколадова торта с бишкоти и целувки (по рецептата на майка ми)
4. Торта Добуш (която баба прави за Нова година)
5. Торта Гараш (еееех, едно време в Японския х-л каква беше! Сега тази в пицариите Виктория става!)
6. Тарталетите с млечно-яйчен крем на мама
7. Сладките "Праскови" на мама
8. Крем брюле (ама този, които хапнах преди Х-години в едно френско 6. ресторантче в Кан)
9. Крем-карамел или тортата "Кроасан-карамел"
10. Ледените шоколадови мечета на Мориц
11. Липов и акациев пчелен мед
12. Бонбоните Рафаело
13. Печена тиква с мед, канела и орехи
14. Печени ябълки с ванилов крем
15. Изцедено кисело мляко с мед и орехи
Ужас! Олигавих си клавиатурата!
Боже, това трябваше аз да го напиша!!!!! Само в Кан дет' не съм била