БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 34 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Мнения: 108
Никид, то съвсем малко се слага, буквално както се казва - на върха на ножа. Моите не си личи да са отваряни.

# 106
  • Мнения: 154
Здравейте, трябва ми добра и изпитана рецепта за домашно приготвени кебабчета. Намерих в нета разни рецепти, но има доста спорове по отношение на количеството вода в каймата, вида кайма и технологията и понеже никога не съм била подведена от рецепта предложена тук, затова реших да помоля вас за помощ.   bouquet  bouquet

# 107
  • Мнения: 86
Момичета благодаря ви много за предложенията за соленки. Харесаха ми на Йоли: Мини рогчетата , Соленките на баба, и соленките от парено тесто на Ели.Имам обаче още един въпрос.Трябва да ги направя довечера, а ще ми трябват за петък.Кои са по подходящи/да не изсъхнат имам предвид/за консумация след 2 дни.Желая ви лек ден.

# 108
  • Мнения: 499
Колко време може да стои тесто( не замразено) в хладилника  newsm78

# 109
  • Мнения: 2 114
Здравейте, имам едно въпросче, най-вероятно не е за тук, но нито знам къде да го задам, а още по-малко как да създам нова тема и за това с риск да ме обявите като спам искам да попитам. Та имам да пиша дипломна работа на тема Туристическа хижа, харесала съм си една - Малинка (във Витоша) , идеята е че трябва да си намеря нейният архитектурен план от някъде (това е трудната част, заради която ви пиша, не знам от къде мога да го взема Sad  newsm78 newsm78  , ако някой има някаква идея, моля да я сподели) и да я обзаведа по мое усмотрение   Simple Smile Благодаря за съдействието   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Отиваш в приемното време на ГДИС, намира се до минералната вода на халите, )улицата в момента ми се губи)  и там проверяваш дали се съхранява и после пишеш молба и т.н.

# 110
  • Мнения: 1 883
Момичета благодаря ви много за предложенията за соленки. Харесаха ми на Йоли: Мини рогчетата , Соленките на баба, и соленките от парено тесто на Ели.Имам обаче още един въпрос.Трябва да ги направя довечера, а ще ми трябват за петък.Кои са по подходящи/да не изсъхнат имам предвид/за консумация след 2 дни.Желая ви лек ден.
Направи такива тип масленки.Преди време ми попадна една рецепта на едни соленки с маслено тесто,но не съм я запазила.  Вчера я търсих. Според мен от този тип ще издържат до петък.

# 111
  • Мнения: 11 607
Мъж взел окрехкотено телешко шкембе, на прИмоция.......Хич не ми вдъхва доверие това чудо....Обаче, което е по-лошо - кара ме да го сготвя.....Аз му обеснявам, че не ми вдъхва никакво доверие, има един странен мирис(не на развалено, но определено не ми допада) - та кажете какво да го правя.....Ще се получи ли нещо? Въобще ми идва директно в кофата да го изпратя, ама......Аз определено няма да го ям......

# 112
  • Мнения: 9 144
нямаш друг избор освен да го готвиш. Така си мирише шкембето, а по време на готвене ще се засили аромата  Wink Предлагам: Вариш го днес и след  2 дни, като се измирише къщата го сготвяш окончателно. 

# 113
  • Мнения: 11 607
нямаш друг избор освен да го готвиш. Така си мирише шкембето, а по време на готвене ще се засили аромата  Wink Предлагам: Вариш го днес и след  2 дни, като се измирише къщата го сготвяш окончателно. 

Ааааааааа.....замирише ли ми още повече - директно го хвърлям, и понасям всякакви последици след това!!!!

# 114
  • Мнения: 6 214
Мъж взел окрехкотено телешко шкембе, на прИмоция.......Хич не ми вдъхва доверие това чудо....Обаче, което е по-лошо - кара ме да го сготвя.....Аз му обеснявам, че не ми вдъхва никакво доверие, има един странен мирис(не на развалено, но определено не ми допада) - та кажете какво да го правя.....Ще се получи ли нещо? Въобще ми идва директно в кофата да го изпратя, ама......Аз определено няма да го ям......
На краварник ли мирише?  Laughing

# 115
  • Мнения: 11 607
Мъж взел окрехкотено телешко шкембе, на прИмоция.......Хич не ми вдъхва доверие това чудо....Обаче, което е по-лошо - кара ме да го сготвя.....Аз му обеснявам, че не ми вдъхва никакво доверие, има един странен мирис(не на развалено, но определено не ми допада) - та кажете какво да го правя.....Ще се получи ли нещо? Въобще ми идва директно в кофата да го изпратя, ама......Аз определено няма да го ям......
На краварник ли мирише?  Laughing

Не, не мога да я опиша....Не е краварник, не е на развалено, не мога да я определя.....

Вари се вече, ама да видим до къде ще го издокарам.......

# 116
  • Мнения: 6 214
Мъж взел окрехкотено телешко шкембе, на прИмоция.......Хич не ми вдъхва доверие това чудо....Обаче, което е по-лошо - кара ме да го сготвя.....Аз му обеснявам, че не ми вдъхва никакво доверие, има един странен мирис(не на развалено, но определено не ми допада) - та кажете какво да го правя.....Ще се получи ли нещо? Въобще ми идва директно в кофата да го изпратя, ама......Аз определено няма да го ям......
На краварник ли мирише?  Laughing

Не, не мога да я опиша....Не е краварник, не е на развалено, не мога да я определя.....

Вари се вече, ама да видим до къде ще го издокарам.......
Стига, че да не идвам. Wink

# 117
  • Мнения: 22 867
някой взимал ли е от тази сладкарска боя и дали сте пробвали за оцветяване на фондан ?
Днес си купих,но още не съм експериментирала с нея.
Скрит текст:

никид, маме и който си е купил, в кои магазини предлагат боите? Откога търся и никъде не попадам на сладкарски бои.  bouquet

# 118
  • Мнения: 11 607
Откога търся и никъде не попадам на сладкарски бои.  bouquet

Аз имам само Кауфланд...и от там....59ст. ги бях взела....

# 119
  • Мнения: 22 867

Аз имам само Кауфланд...и от там....59ст. ги бях взела....

Ами снощи го обикалях два часа и къде съм гледала...... Embarassed Благодаря, маме, пак ще търся, имаме два, дано са заредили, ще ги открия!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт