Хайвер от скумрия???

  • 10 174
  • 4
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
  • Мнения: 514
Снощи скумрията която купих беше пълна с хайвер Shocked Shocked. Имате идея става ли за ядене и какво да го правя. Сега е замръзен и така го оставих??

# 1
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 506
По принцип някои го пържат и така го ядат, ама на мен лично ми е много мазно и не ми харесва.
Виждала съм вариант и объркан с яйца и също изпържен.
Аз лично бих го разбила на хайвер за мазане. Някой ако има рецепта на лесно дано ти даде, че у нас правим ремонт и не знам къде са ми тетрадките.

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 514
Благодарско Лалка!! Поне да знам 4е става за ядене!! Посъветваха ме да го осоля и да го оставя ден-два и после да правя пастет. И така 4е сторя

# 3
  • Мнения: 9 092
Благодарско Лалка!! Поне да знам 4е става за ядене!! Посъветваха ме да го осоля и да го оставя ден-два и после да правя пастет. И така 4е сторя

трябва да узрее - поне 10 дни осолен, сменя си цвета. Тогава се разбива.

# 4
  • София, Младост 2
  • Мнения: 8 374
Аз правя супа с него и главите и опашките на рибата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт