От кой месец започнахте да правите кус-кус на дребните

  • 2 059
  • 27
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 190
Това питам Hug

# 1
  • Мнения: 7 474
В детската кухня правиха мляко с кус-кус още в млечното меню от 5мес. беше ни любимо!

# 2
  • София
  • Мнения: 10 825
Можеш да даваш кус-кус след като въведеш глутен, сирене и масло. Лично аз започнах да правя на Дани от около 8 месец


П.П. Току що си проверих записките - не е било от осмия, а от 10 месец Laughing

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 11:20 от Lady Charm

# 3
  • Мнения: 4 392
Преди месец някъде,но не правя много често.

# 4
  • Мнения: 344
И аз не правя често, но го давам най-вече след 10 месец като се научи да дъвче. Иначе пасиран кус-кус става отврат Sick.

# 5
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236
...  Иначе пасиран кус-кус става отврат Sick.
Не става, ако предварително(преди варенето) се препече малко до розово кафяво и става по-вкусно и ароматно. Аз започнах да давам от края на седмия месец, когато въведох попарата.

# 6
  • София
  • Мнения: 3 787
Аз започнах да давам кус-кус от 8 месец.В началото купувах на Плазмон,после започнах да давам и обикновен.Преди го правех с вода и с плодово пюре,сега му слагам и мляко или сирене.

# 7
  • Мнения: 1 489
Десетина дни след като въведох попарата.

# 8
  • Мнения: 8 917
Към годинка Peace

# 9
  • София
  • Мнения: 7 013
От 9 месец започнах да му давам на Плазмон, правя го с АМ и сирене.

# 10
  • Мнения: 1 800
От 10-ия месец.

# 11
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 367

И аз  Grinning

# 12
  • Мнения: 3 042
Иначе пасиран кус-кус става отврат Sick.

Моят син пък в началото си ядеше кус-куса  пасиран и изобщо не му беше отвратителен. Прилича на кремче.

Започнах да давам кус-кус малко след годинката от детската кухня.
Но щом въведеш глутен няма проблем да даваш кус-кус , дори и пасиран. Peace

# 13
  • Мнения: 390
За първи път му дадох миналата седмица.
Сложих му сирене, малко масло, съвсем малко захар и го пасирах.
Хареса го, изяде го всичкия

# 14
  • Мнения: 27 524
И аз купих на Плазмон, мислех, че са малки бисквитки  Embarassed Обаче мойто диване не яде нищо, което не е супер гладко. Та искам да ви попитам - кога мога да го пасирам - след като го сваря? Да го разбия в робота преди да го сваря? Или след като сложа масло и АМ? Пасира ли се хубаво, да стане без бучици и трошички?

Общи условия

Активация на акаунт