Необходими са ви: 1 малка опаковка бутер тесто (500г), 500г картофи сварени, обелени и пасирани, 1/2 чаша прясно мляко, 1 с.л. масло, 500г гъби и евентуално 300г шунка или пушени гърди. Зелени подправки, 1-2 струка зелен лук и 200 г кашкавал настърган. Пасираните картофи приготвяте като за пюре с млякото и маслото. Овкусявате със магданоз, копър и лука. Гъбите режете на филийки и задушавате ( ако слагате шунка я задушавате и нея към гъбите) . Омесвате гъбите с картофите. Бутер тестото разделяте на 3-4 квадрата, и ги разточвате. Изпичате самостоятелно квадратите. Върху всеки квадрат слагате от плънката и наръсвате с кашкавал. Наи отгоре наръсвате с кашкавал и слагате във горещата фурна за 2-3 мин да се стопи леко кашкавала. Да ви е сладко.