как дълбаете тиквичките?

  • 1 477
  • 15
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 3 688
захванах се с тази явно непосилна за мен задача да пълня токвички и още при издълбавнето срещам големи трудности:(
кажете някакви хитринки които вие използвате.
Какъв пробор използвате?

# 1
  • Мнения: 1 531
с малка лъжичка с по заострени ръбове

# 2
  • София
  • Мнения: 4 570
С голяма лъжица, внимателно.

# 3
  • Вече в моята си приказка...
  • Мнения: 4 371
И аз издълбавам тиквичките с малка лъжичка. Става бързо и лесно.

# 4
  • Мнения: 696
И аз с лъжица, първо правя кръг и дълбая внимателно.

# 5
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 037
С голяма, супена лъжица, малко по малко.

# 6
  • UK/София
  • Мнения: 7 681
Първо с върха на ножа очертавам до къде ще дулбая.След това правя много лек разрез по очертанието и започвам с лъжицата.Така е много лесно, гаранция!

# 7
  • Мнения: 432
Аз пък с едно ножче за белене на краставици,картофи,ако се сещате.

# 8
  • Мнения: 156
С малка лъжичка #Crazy

# 9
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Аз пък с едно ножче за белене на краставици,картофи,ако се сещате.

И аз със същото, според мен то си е за тази цел, но за съжаление не мога да го опиша Embarassed

# 10
  • Пловдив
  • Мнения: 704
И аз издълбавам тиквичките с малка лъжичка. Става бързо и лесно.
Peace

кое те затруднява?

# 11
  • София
  • Мнения: 2 164
Разполовявам ги, слагам ги във фурната да се запекат малко, така омекват и се издълбават много лесно. Пък стават и по-вкусни.

# 12
  • Мнения: 4 406
срязвам на две и дълбая с лъжица

# 13
  • Мнения: 328
срязвам на две и дълбая с лъжица
И аз така правя.

# 14
  • Майничка
  • Мнения: 12 483
Аз ги бланширам предварително за 4-5 мин. и след това - с лъжица, ако ми трябват като лодки или с нож, ако правя пънчета.

Общи условия

Активация на акаунт