бекон с фурми

  • 1 572
  • 6
  •   1
Отговори
  • Sofia
  • Мнения: 1 121
Звучи малко странно ,но се оказа, че е вкусно, за моя голяма изненада.
Фурмата се разрязва на две по дължина, увива се  с парченце бекон, за да се фиксира, се набучва това чудо на клечка за зъби (ПО възможност неизползвана, освен ако не искате да отмъстите на тези, за които готвите за нещо Laughing) След като си приготвите желаното количество мини шишчета(на 1 клечка по 1 фурма с бекон) , се отправяте към скарата и ги опичате, омайвайки се от съблазнителната миризма.
Очаровах един немец с тази рецепта, а целта беше по-бързо да го изгоня. ПОвече няма да му готвя аз, а ще  накарам мъжа ми да запретне ръкави  chef.

# 1
  • там нейде .............
  • Мнения: 647
звучи интригуващо- ще го пробвам

# 2
  • Мнения: 1 116
Със сушени сини сливи вместо фурми, също е много вкусно!

# 3
  • Мнения: 1 393
Със сушени сини сливи вместо фурми, също е много вкусно!

 newsm10

# 4
  • Мнения: 119
Звучи чудесно, аз пък правя следното - разрязвам на две люто чушле (лютивината според личните предпочитания Wink), изчиствам от семките, пълня с топено сиренце, увивам с парче бекон, фиксирам с клечка за зъби и пека на скаричка - Magic, както казва мистър Бийн  Laughing

# 5
  • Мнения: 6 472
С фурми не съм пробвала, но предполагам, че ще ми хареса, защото със сини сливи ми е любимо.
Аз сините сливи предварително ги кисна в ром, после им слагам по едно парченце топено сирене, завивам ги в бекон, нижа ги на клечки и ги меткам на скарата Grinning

# 6
  • Sofia
  • Мнения: 1 121
Ще пробвам и вашите идейки, звучат доста добре. Ще отслабваме от "другата седмица".
Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт