Предястие с гъби

  • 3 510
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 958
Пълнени гъби

Продукти:

500 г. гъби
60 г. масло
2 домата
200 г. кашкавал
черен пипер
1 л. соев сос
100 г. обезкостени маслини

Начин на приготвяне:

Гъбите се измиват добре. Пънчетата им се отстраняват. Гъбите се нареждат в йенска тенджера. Напълват се с маслините. Във всяка гъба се поставя бучка масло. Наръсват се със соев сос и черен пипер. Доматите се настъргват и с получения доматен сок се заливат гъбите. Най-отгоре се слага настъргания кашкавал. Пекат се в силна фурна 30 минути. Сервират се топли.

# 1
  • Мнения: 211
Благодаря SтаМ. Звучи интересно, ще я опитам   chef . Много обичам да правя предястия с гъби.

# 2
  • Plovdiv
  • Мнения: 309
ГНЕЗДА С ГЪБИ
1 кг. картофи
250  гр.гъби
1 глава лук
50гр. масло
олио
сол
4-5 яйца
Картофите се обелват , сваряват се и се намачкват на пюре.Нарязаните гъби и лук се запържват в 30 гр. масло и се прибавят към пюрето.Сместа се осолява на вкус и се оформят топки с диаметър около 10см. и се нареждат в тавияка намазана с олио.От всяка топка се прави гнездо и в него се чуква по 1 яйце.Отгоре се поръсват с масло и се пекат 20 мин в умерена фурна.
Много вкусно преястие.Опитайте.

# 3
  • Мнения: 472
Купувате по големи гъби (печурки) , и синьо сирене !
Гъбите се измиват и се махат пънчетата , в средата слагате парченце сирене !
Пече се на умерена фурна за около 15 - 20 мин може и по малко .

Чаша бяло вино и няколко габки направо е супер !
Наздраве и приятен апетит !

# 4
  • Мнения: 472
Купувате по големи гъби (печурки) , и синьо сирене !
Гъбите се измиват и се махат пънчетата , в средата слагате парченце сирене !
Пече се на умерена фурна за около 15 - 20 мин може и по малко .

Чаша бяло вино и няколко габки направо е супер !
Наздраве и приятен апетит !

Общи условия

Активация на акаунт