кипвате ли водата когато приготвяте каша

  • 1 101
  • 28
  •   1
Отговори
  • Мнения: 4 591
ние вече не пием преварена вода
за хранене притоплям в микровълновата , но чета в указанието на кашите на прах, че се кипва вода и след това се охлажда до 50 градуса
и ми започнах да се чудя каква е разликата като мога направо да я претопля както съм правила досега
вие как правите?

# 1
  • Мнения: 27 524
Не. Сипвам вода от бутилката на стайна темепратура, не я топля изобщо. Така си пие и млякото  Peace

# 2
  • Бургас
  • Мнения: 10 821
Аз все още правя с преварена вода,която си стои гореща в термоса.

# 3
  • София, център
  • Мнения: 686
И аз я правя с вода със стайна температура, така сме и с АМ, не топля...дори и да е преварявана( когато беше по-малка ) .

# 4
  • Мнения: 3 042
Не. Сипвам вода от бутилката на стайна темепратура, не я топля изобщо.  Peace
Peace

# 5
  • Мнения: 4 591
ох благодаря малко се успокоих

# 6
  • Мнения: 6 390
не, никога не съм кипвала вода за кашата

# 7
  • Мнения: 6 164
Е те са го написали от хигиенни съображения - всико да е чисто, стерилно, преварено, бла-бла... Wink

# 8
  • Мнения: 1 448
АМ, каша - всичко правя с вода със стайна Т  Peace

# 9
  • Мнения: 992
аз все още преварявам водата за кашата и АМ

# 10
  • гр.София-Красна поляна
  • Мнения: 325
Да кипвам я. Simple Smile

# 11
  • Мнения: 437
Правя я с преварена вода, която държа в термос.

# 12
  • София
  • Мнения: 4 966
И аз все още я преварявам.

# 13
  • София
  • Мнения: 15 219
Правех я с преварена вода, която притоплях (но не така, че да е гореща) преди да забъркам кашата.

# 14
  • Мнения: 3 932
В преварена, но не много гореща вода я правех (иначе не ми мърдат бучките)...

Общи условия

Активация на акаунт