Когато препичате брашното,

  • 420
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 437
веднага ли го използвате или го съхранявате в кутия?
В момента го препичам, преди всяко ядене, но се замислих, дали не мога да препеча повече и да го използвам в рамките на следващите няколко дена. Да го оставя хубаво да изстине в/у домакинска кърпа за да не се овлажни и после да го прибера в кутия за съхранение.
Става въпрос за оризово брашно, ако има значение.

# 1
  • Мнения: 27 524
Може да се съхранява в кутия  Peace

Разстилай на вестник или хартия, по-хубаво изсушава  Peace

# 2
  • Бургас
  • Мнения: 10 817
Как го правите това препечено брашно и какво правите с него/каква храна/? Praynig

# 3
  • София
  • Мнения: 2 437
Блонди, мерси! Ще пробвам
И аз имам предвид хартиените домак. кърпи Simple Smile

Марго, с него приготвям каша на дребното

Общи условия

Активация на акаунт