Ше ви трябва "откопчаваща се" тава, облепена с алуминиево фолио.
250 гр маслени б-ти се счукват и се рабъркват с 60 гр. разтопено краве масло. По желание се капва малко ромова есенция. Разстилат се на дъното на тавичката и се натъпкват добре (като за чийз кейк).
В тенджерка се разтапят 3 бели шоколада ( може би може с млечни, ама ние сме фенове на белия) и 150 мл. течна сладкарска сметана - слага се на слаб котлон или на водна баня. Разбърква се , докато шоколада се разтопи изцяло. Остава се за поизстине малко. Отделно се разбиват с миксер още 400 мл. течна сладкарска сметана и се добавя разтопения шоколад. Може пак да се капне шоколадова или ромова есенция по желание (аз слагам ромова). Изсипва се върху бисквитите. Заглажда се и муш в хладилника за 2-3 часа. Преди сервиране може да се наръси с - какао, коксови стъгротини, нес-кафе или каквото се сетите и ви харесва .