Как да изпека фъстъци с черупката?

  • 4 531
  • 5
  •   2
Отговори
  • Мнения: 7 640
Другите ги правя и в МВ, и във фурната успешно, ама тези?

# 1
  • Мнения: 502
Слагаш ги в тавичка в нормална фурна и печеш.Може би ще им трябва малко повече време заради черупките. Незнам ако ги сложиш в МВ дали няма да апочнат да гърмят,така че бих те посъветвала да пробваш там.
Успех!

# 2
  • Мнения: 3 743
Аз ги пека в МВ Peace

# 3
  • Мнения: 533
.... Слагаш ги в тавичка в нормална фурна и печеш....

Не се ли навлажняват и осоляват?

# 4
  • Мнения: 502
МИСЛЯ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА Е ОСОЛЯВАТ И МОКРЯТ, ЗАЩОТО СА С ЧЕРУПКАТА.ДОРИ И ДА ГО НАПРАВИШ НЯМА ДА СЕ ОТРАЗИ НА ВКУСОВИТЕ КАЧЕСТВА НА САМИЯ ФЪСТЪК  СЛЕД КАТО ГО РАЗЧУПИШ.

# 5
  • София
  • Мнения: 35 945
Пекох преди 20-на дни - беше ми за първи път, но се справих.
По съвета на момчето от където ги купих:  Измих ги, защото имаше и кални, прашни, осолих ги и ги изпекох. Стават много бързо, но трябва почти през 2-3 мин. да ги бъркаш с лъжица. Имай в предвид че и като ги извадиш от фурната те продължават да се пекат. моите бяха на границата да не ги изгоря.
Станаха супер.
Ако видиш че ти прегарят /това се разбира само като се счупи шушулката, непрекъснато трябва да ги опитваш/ ги сложи на мокра кърпа или на студена повърхност - за да спре печенето.

Общи условия

Активация на акаунт