застройката на супата

  • 2 797
  • 22
  •   1
Отговори
  • Мнения: 4 998
все ми се пресича тъпата застройка:oops:
кажете как да я направя, вече ми писна, уцелих я само веднъж и аз незнам как Rolling Eyes

# 1
  • Мнения: 9 104
ето този начин действа безотказно.

# 2
  • Мнения: 4 998
благодаря много  bouquet
 малкия като заспи ще я пробвам

# 3
  • в малка спретната къщурка
  • Мнения: 1 152
Ето и нещо от мен-яйце и кисело мляко,като изцеждам сок от лимон.Оставям малко да поистине и с бъркане добавям от супата.След това пак с бъркане обратно в супата.Дано ти бъда от полза.Ще опитам и начина на рер-4о.Ето и аз научих нещо ново.  chef  chef               

# 4
  • Мнения: 7 723
Аз правя застройката само с жълтък и кисело мляко  Peace

# 5
  • Sofia
  • Мнения: 21 602
Аз правя застройката само с жълтък и кисело мляко  Peace
и аз без белтъка, но добавям и малко брашно.... в масло запържвам брашното, добавям малко кис. мляко дръпвам от огъня и добавям останалото количество кис. мляко разбито с жълтъка..тогава наливам от бульона на супата и...по познатия начин... Simple Smile

# 6
  • Мнения: 4 406
Аз правя застройката само с жълтък и кисело мляко  Peace
и аз така

# 7
  • Мнения: 3 743
И аз правя застройка само с жълтък, кисело мляко и малко лимонов сок, понякога слагам и брашно.

# 8
  • Мнения: 4 546
разбивам едно яйце с малко оцет на око /около 1 с.л./. добавям и малко вода преди да изсипя в супата

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 16:17 от herelina

# 9
  • Мнения: 7 640
яйцето с оцета не се ли пресича пак

# 10
  • Мнения: 6 461
Жълтък,кисело мляко и 1 лъжичка брашно.
От брашното супата няма да се пресече.
Peace

# 11
  • Мнения: 4 546
не, не се пресича. става някак по-еднородно, по- рядко.
забравих да кажа, че не варя повече, след като прибавя застройката

# 12
  • Мнения: 703
Застройката трябва да не е много студена когато я добавяш към супата,а самата супа вече да е изключена.Тогава не се пресича.Иначе я правя от яйце и прясно мляко.

# 13
  • Мнения: 4 998
най-после стана Crazy
много ви благодаря

# 14
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Жълтък,кисело мляко и 1 лъжичка брашно.
От брашното супата няма да се пресече.
Peace

И аз така я правя!

Общи условия

Активация на акаунт