Дайте идеи за акула?

  • 2 169
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 247
Днес купих за пръв път акула...яла съм в рибни ресторанти и много ми хареса,но как да я приготвя в домашни условия?Мисля да я панирам ,но се чудя дали не трябва нещо предварително да направя?Ако някоя от вас е пробвала,ще и бъда благодарна да сподели.

# 1
  • София
  • Мнения: 3 679
Аз слагам в панировката бира - много хубаво става.

# 2
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Много обичам акула и я правя само панирана. Нарязваш я на парчета, панираш и пържиш. Това е , нищо друго предварително. Става перфектно. Аз лично я панирам в яйце/брашно/яйце.

# 3
  • София
  • Мнения: 35 931
Предпочитам я само панирана  Peace

# 4
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Аз пък я нареждам в тавичката и заливам със сос от 1 малка заквасена сметана с 4-5 супени лъжици кетчуп. Отгоре настъргвам кашкавал и пека 30 мин. Става супер!

# 5
  • Мнения: 3 447
Мъжът ми я панира, като в мазнината за пържене пуска малко розмарин и чесън. После в същата мазнина изпържва 1-2 банана за гарнитура  Crazy Звучи отвратително, но всъщност е много интересна комбинация, ако си падаш по солено-сладки съчетания.

Общи условия

Активация на акаунт