Свински , пилешки пържоли или филе от риба

  • 2 598
  • 1
  •   1
Отговори
  • варна
  • Мнения: 263
Свински пържоли без кост се начукват много на тънко.Нареждатсе в тава,отгоре се нареждат    на колелца лук  върху него пак на колелца варени моркови.Разбърква се майонеза със ситно настърган кашкавал-за средно голама тава 2кутии майонеза и около200-300гр кашкавал.        Посипва се върху пържолите 1-2пръста да се покрият исе пекат на около 180градуса около 30-40минути със нож се проверяват пържолите дали са готови.Може да се направи със пилешки  пържоли или със филе от бяла риба

# 1
  • Мнения: 649
Ще го прабвам с риба, правила съм и друг път с майонеза и картофи и беше вкусно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт