Как се панира топено сирене? Тръсачката не работи.

  • 9 650
  • 7
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 550
Искам да панирам сиренца, но не намирам рецепта.
Много ще съм благодарна, ако някой сподели как се прави това.

Мерси  bouquet

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 20:07 от Марчето

# 1
  • все тук
  • Мнения: 1 716
Аз лично процедирам по традиционния начин - триъгълничетата (или нарязаното на кръгчета топено сирене) потапям последователно в брашно, яйце, галета, яйце и пържа. Понякога заменям галетата с натрошен корнфлейкс - става много хрупкаво.

# 2
  • В центъра на моретата
  • Мнения: 1 595
А не се ли разтича топеното сирене?
Ако съдя по кашкавала, който досега нито веднъж не съм успяла да панирам, така че да не ми се разтече по тигана........?

# 3
  • София
  • Мнения: 3 679
Ами аз правих от триъгълничетата като ги овалях в тези готовите картофени пюрета, но това, което е на люспи. Трябва обаче да е студено сиренето - вадиш от хладилника и меткаш във сгорещена мазнина - не се разтича. После го залях със сладко от боровинки и гостите си облизаха пръстите   bouquet

# 4
  • София/Дружба
  • Мнения: 512
аз го овалвам първо в галета, после в яйце и накрая в сусам. става страхотно

# 5
  • Мнения: 2 550
Аз лично процедирам по традиционния начин - триъгълничетата (или нарязаното на кръгчета топено сирене) потапям последователно в брашно, яйце, галета, яйце и пържа. Понякога заменям галетата с натрошен корнфлейкс - става много хрупкаво.

Мерси   bouquet
Направих ги точно така, обаче с корнфлейкс, не с галета.
Станаха много вкусни.

# 6
  • Мнения: 4 668
Аз ги правя така - стандартна панировка - брашно , яйце галета и накрая пак яйце .
В разбитите яйца слагам маково семе , става чудно  Peace

# 7
  • все тук
  • Мнения: 1 716

Мерси   bouquet
Направих ги точно така, обаче с корнфлейкс, не с галета.
Станаха много вкусни.
Радвам се, че съм помогнала. Hug

Общи условия

Активация на акаунт