Фалшив хайвер как да приготвя?

  • 5 563
  • 8
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 608
Имаше една рецепта, но кой да помни и пази- Embarassed

# 1
# 2
  • София
  • Мнения: 375
Такъв хайвер в наща къща се прави по следния начин -
1 чаша грис се сварява хубаво в 4 чащи вода и се бърка осоло 4-5 мин.
добавя се 1\2 ч. олио,  1 не много толяма глава лук, 1 яйце - сурово, малко лимонов сок и сол на вкус. Разбърква се хубаво и се оставя да истине.  Много си го харесваме, дано и на вас да ви допадне!   Laughing

# 3
  • София
  • Мнения: 3 816
Ето една рецепта на Джема,която лично на мен много ми допадна:

Фалшива салата с червен хайвер

2-3 филета маринована риба
топено сирене
1-2 моркова
100-150гр масло

Всичко се минава през месомелачката,целта е да се получи на едри зърна ,за да може моркова да се сбърка с червен хайвер.Салатата има успех,който я е кусвал не може да разбере точно какво има вътре,но всички са сигурни,че червен хайвер има.

  bouquet

# 4
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Ето една рецепта на Джема,която лично на мен много ми допадна:

Фалшива салата с червен хайвер

2-3 филета маринована риба
топено сирене
1-2 моркова
100-150гр масло

Всичко се минава през месомелачката,целта е да се получи на едри зърна ,за да може моркова да се сбърка с червен хайвер.Салатата има успех,който я е кусвал не може да разбере точно какво има вътре,но всички са сигурни,че червен хайвер има.

  bouquet
Тази рецептичка ми допадна, а колко топено сирене?

# 5
  • София
  • Мнения: 3 816
Аз сложих една опаковка,но съм копирала рецептата точно и не знам колко е в оригинал.Но те и другите продукти не са с точен грамаж ,така че мисля въпрос на вкус и собствена преценка. Peace  bouquet

# 6
  • Мнения: 1 608
Имах предвид този с гриса, но и останалите рецепти много ми допаднаха.
Благодаря дами!  bouquet

# 7
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
geleva, благодаря!   bouquet

# 8
  • София/Сливен
  • Мнения: 1 194
Отговорих ти в темата за тарама-та, че нея видях първо.

Общи условия

Активация на акаунт