пилешко филе на скара

  • 2 844
  • 1
  •   1
Отговори
  • Хасково
  • Мнения: 726
искам да споделя една от любимите ни рецепти.
Пилешки гърди- разделям на две по средата, по дебелина също и готовите пържолки мариновам в равни количества прясно мляко, олио и лимонов сок. Хубаво е да престоят някоко часа, после поръсвам с някаква подправка за пилешко, ако няма сол в нея- соля и на скарата. Изпечените пържолки се мажат с малко маргарин- стават много крехки и вкусни.

# 1
  • Мнения: 27 524
И аз горе-долу така, но вместо прясно мляко - соев сос, но стават по-соленки така.
Това за маргарина не го знаех после, ще пробвам, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт