Маслена риба в плик.

  • 1 295
  • 5
  •   1
Отговори
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 475
Много вкусно ястие за тези,които обичат риба.Аз го приготвям с маслена риба,защото е с много деликатен аромат и няма натрапчив вкус.Продукти;
 -маслена риба -4 броя;
 Плънка:
 -4 моркова на шайби;
 -200 гр  леко задушени печурки;
-4 стръка пресен чесън;
 -глава лук;
 -1 майонеза;
 -2 супени лъжици горчица;
 -сока на половин лимон;
 -1 картоф на малки кубчета;
 Нарязвате хартия за печене на подходящи правоъгълници(според размера на рибата).Слагате малко от сместа,добавяте рибата,върху нея слагате още от сместа.Завивате хартията,като плик и внимателно подгъвате краищата да не се разтече при печенето.Нужни са около 30 минути за запичане.
Да Ви е сладко!!

# 1
  • Мнения: 5 500
На коя риба казваш Маслена?

# 2
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 475
Така и е името-маслена риба.Много плоска с малка глава.

# 3
  • София
  • Мнения: 4 273
Маслената риба се нарича така и в рибарските магазини. Много е вкусна Peace Въпросът ми за рецептата е: Предварително не се ли задушават морковите или част от зеленчуците? И дали може вместо хартия за печене да се използва фолио?

# 4
  • Мнения: 780
аз съм пържила маслена риба - направо е супер , но от доста време не съм намирала по магазините . дори в метро беше в единият каталог / май предпоследния / , но нямаше  Cry

# 5
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 475
Не,не се задушават зеленчуците предварително(освен съвсем леко гъбите и то без мазнина).
Само в хартия за печене съм  я готвила.Мисля,че и във фолио би могло да се получи.
Все пак вчера си измислих рецептата-още не е разработена  Wink

Общи условия

Активация на акаунт