Rebyrca?

  • 1 274
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 107
Momicheta,pomost!!
Speshno mi trqbva recepta za rebyrca.
       Mersi

# 1
  • Мнения: 163
Лично аз вземам ребърца от МЕТРО, едни такива малки, специална заготовка /мъжът ми ги нарича хармоники/. Мариновам ги в смес от соев сос, вино, черен пипер, олио и подправки на вкус. слагам в хладилника, колкото по-дълго стоят по-добре.  И после лятото на барбекюто, на жарта...ммм какъв аромат, каква прелест. А зимата в тавата и във фурната #Splat

# 2
  • Мнения: 1 798
Вино,лим.сок,соев сос, горчица, черен пипер, люто къри,пчелен мед,куркума,чесън на прах- стоят от няколко часа до едно денонощие и печеш.

# 3
  • София
  • Мнения: 660
Днес готвя ръбърца с нахут . Станаха жестоки,толкова добре изглеждат,че нямам търпение да седнем да обядваме.

Общи условия

Активация на акаунт