относно задушените картофи

  • 766
  • 6
  •   1
Отговори
обичам ги с чесън и копър само че не знам кога се слага копъра в началото или като се опекат?

# 1
  • По-близо до звездите
  • Мнения: 274
Винаги към края, за да се запази аромата му. Иначе ще прилича на потъмняла задушена трева.
Аз правя нещо друго: счуквам чесъна заедно с част от дръжките на копъра и ги слагам в началото на приготвянето, а стръковете копър слагам накрая. Така през цялото време се поддържа прекрасният аромат на свежа подправка Peace newsm68

# 2
  • Мнения: 1 352
Зелените подправки винаги се слагат накрая Peace.

# 3
  • София
  • Мнения: 4 294
Зелените подправки винаги се слагат накрая Peace.

На същото мнение съм  Peace

# 4
  • София
  • Мнения: 461
Аз дори копър слагам чак като извадя картофите от фурната. Само ги разбърквам и сервирам. Става много свежо!

# 5
  • Мнения: 1 426
И аз слагам копъра, след като ги извадя от фурната, но след като разбъркам - похлупвам за малко.

# 6
  • Мнения: 5 255
Зелените подправки винаги се слагат накрая Peace.

На същото мнение съм  Peace

 Peace така запазват по-свеж аромата си

Общи условия

Активация на акаунт