Чеснови хлебчета

  • 2 711
  • 7
  •   1
Отговори
  • Стара Загора
  • Мнения: 526
Може би не е ново за вас, но вижте какво хлебчета направих:


Една франзела се разрязва на 3 или 4 части, в зависимост от дължината - да се получат около 15-20 см. хлебчета, или пък се купуват такива малки франзелки. Всяко парче (хлебче) се разрязва на 4-5 места, но не съвсем до долу. Отделно в купичка се разбърква леко размекнато краве масло с чесново брашно и сол. Във всяка резка на хлебчетата се слага около 1 кафена лъжичка от сместа. Всяко хлебче се завива във фолио, нареждат се в тава и се пекат в предварително загрята фурна за около 15-20 минути.

# 1
  • Universe
  • Мнения: 1 556
 Hug Hug HugЩе се пробват Peace!!!

# 2
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Валя, супер са!  Hug

# 3
  • Севлиево
  • Мнения: 1 666
Аз имах една подобна рецепта, за която се използваше по-стар хляб, но процедурата беше същата. Добре, че ми напомни, защото у дома хлабът постоянно остава, а така 6те си го хапнем  Laughing Мерси   bouquet

# 4
  • София, България
  • Мнения: 5 574
Непременно ще се пробва! Hug
Дайте ми на мен тестено  Embarassed

# 5
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 448
Аз купувам направо готови чеснови хлебчета (по-лесно ми е Laughing) Peace

# 6
  • Мнения: 375
Правила съм ги, много са вкусни!

# 7
  • Мнения: 201
Отдавна мислех за рецептата, каква точно може да е, но сега вече ще знам.
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт