Kак да настържа много твърд пармежан?

  • 625
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 259
В хладилника имам едно парче пармежан.Стои отмного време станало е твърдо като камък.!акам за идеи как да го настържа .

# 1
  • София
  • Мнения: 974
Май само с робот или блендер ще стане   Hug

# 2
  • София
  • Мнения: 4 867
Аз предвидливо си го настъргвам и после го прибирам в хладилника.

# 3
Моят съвет е да не рискуваш с блендер, аз съм пробвале и НЕ СТАВА! Може само да си развалиш блендера или пък да го счупиш! За кухненски робот не знам! Аз съм си го стъргала на обикновено ренде!

# 4
  • Мнения: 4 406
само ако имаш от онези чопъри- мелачки, дето ги продаваха по телевизията  Laughing
препоръчвам на ренде

# 5
  • Мнения: 1 951
Аз си имам специално ренде и с него става и ако е твърд. Освен да помолиш мъж ти да го настърже на обикновено ренде  Grinning

# 6
  • Мнения: 1 144
Аз го стържа на кухненския робот, на първа степен, в чашата за смилане на ядки. Ако нямаш такава, по-добре не пробвай, ще счупиш ножовете.

Общи условия

Активация на акаунт