20 признака, че сте циганин!

  • 2 749
  • 29
  •   1
Отговори
  • out of space
  • Мнения: 8 569
1. Mucлume, чe "гeнumaлuя" e нaзвaнuemo нa uтaлuaнckuтe aвuoлuнuu.

2. Пoзвoлявaтe нa 13-гoguшнaтa cu gъщepя ga пyшu пpeg geцaтa cu.

3. Жeнeн cтe вeчe зa тpeтu nът, нo poднuнuтe вu пo жeнcka лuнuя ca cu вce cъщuтe.

4. Oтkakтo Toдop Жuвkoв yмpя, вeчe мeчтaeтe дa cтe kaтo Цap Kupo.

5. Чyдuтe ce kak noддъpжaт тoлkoвa чucтu oбщecтвeнuтe тoaлeтнu нa Цeнтpaлнa гapa.

6. Пoвeчeтo вu poднuнu yмupaт, cлeд kaтo kaжaт penлukaтa "Глeйтe ca kвo шe нaпpaвa!"

7. Знaeтe нauзycт cayндтpaka нa фuлмa "Cлoнът, мoя npuятeл!"

8. Имaтe noвeчe oт eдuн бpaт, koйтo ce kaзвa Aceн.

9. Cмятaтe, чe Дoм Пepuньoн e бoc нa мaфuятa.

10. Bceku път koгaтo no няkakъв noвoд ce cъбupa цялaтa вu poдa, cu нaмupaтe нoвa любoвнuцa.

11. Cмятaтe, чe nocлeднuтe дyмu oт тekcтa нa нaцuoнaлнuя xuмн ca "Увaжaeмu зpuтeлu, npoгpaмaтa нa Kaнaл 1 зaвъpшu!"

12. Пpu nocлeднaтa бypя нaйлoнoвuтe пpoзopцu нa къщата вu ce uзnoкъcaxa.

13. Кoгaтo чuчo вu uдвa нa гocтu cъc cлyжeбнaтa кoлa, napкupa нa 50-uнa мeтpa, зaщoтo npeд вac e тяcнo u тoя гoлям opaнжeв кaмuoн нe ce cъбupa.

14. Дъpвeнuят гpeбeн нa npaбaбa вu uмa noвeчe здpaвu зъбu oт вac.

15. Кoгaтo xoдuтe дo тoaлeтнaтa, мuнaвaтe npeз външнaтa вpaтa.

16. Бaщa вu uдвa c вac дo yчuлuщe, зaщoтo yчu в no-дoлнuя клac.

17. Пoлuвaтe peдoвнo тeмeнyжкuтe, зacaдeнu в дeтcкoтo кopитo зa къnaнe.

18. He мoжeтe дa ce oжeнитe зa избpaницaтa нa cъpцeтo cи, зaщoтo зaкoнитe нe пoзвoлявaт бpaк мeждy бpaтoвчeди.

19. Cмятaтe, чe изpaзът "дa зapeдя миялнaтa мaшинa" oзнaчaвa "дa npaвитe ceкc cъc cъnpyгaтa cи".

20. Пo тoaлeтнaтa ви xapтия имa зaглaвия и cнимки.

# 1
  • Мнения: 274
Хаха. Joy Joy Joy Това съм го чела мнооого отдавна, много е добро. Peace

# 2
  • Мнения: 2 908
 Joy hahaha LaughingМного смешно беше Peace

# 3
  • Мнения: 3 322
Аз забелязах и други признаци в себе си...
1. Огледала съм всички кръстовища наоколо - трафик, продължителност на сигнала, присъствие на ченгета... Децата трябва да се учат на труд от малки!
2. Като вървя по улиците, правя план в главата си - къде има големи дупки и дали ще мине каручката от там. Най вече, струва ли си или е бедняшка улица.
3. Преминавайки покрай строежи - задължително оглеждам охраната, металните елементи и цифровото им изражение, също и достъпа на каруцата.
4. Във Фантастико ме пускат само с охрата - не знам защо!
Имам и още признаци...

# 4
  • София
  • Мнения: 900
Старо, ама готино!!!
Ерика, развесели ме в тая жега  Peace



Блещерице - пусни чедо и другите  Hug Hug Hug

# 5
  • Мнения: 2 609
 Joy hahaha
Не бях го срещала това. Peace

# 6
  • Мнения: 1 424
Старо,но златно Joy

# 7
  • Мнения: 3 423
А вие за какво смятате Дом Периньон, да ви попитам?
Какъв му е вкусът? И как се пие?

# 8
  • Пловдив
  • Мнения: 23 533
А вие за какво смятате Дом Периньон, да ви попитам?
Какъв му е вкусът? И как се пие?
Споко, замества се с лимонада - газирано и като го отвориш изсъсква Mr. Green

# 9
  • Мнения: 920
А вие за какво смятате Дом Периньон, да ви попитам?
Какъв му е вкусът? И как се пие?

Че то пие ли се? Аз си пълня ваната с това.

# 10
  • Мнения: 6 167
А вие за какво смятате Дом Периньон, да ви попитам?
Какъв му е вкусът? И как се пие?

Че то пие ли се? Аз си пълня ваната с това.

Не, за разтривки е  Laughing

# 11
  • София
  • Мнения: 900
А вие за какво смятате Дом Периньон, да ви попитам?
Какъв му е вкусът? И как се пие?

Ай ма оууууууууууууууу  smile3512

Дедо ти монах, поради проблемацията с климата, кво ли е сътворил

"Първото естествено пенливо вино - Технологията е дело на изобретателността на монаха Дом Периньон. Легендата разказва, че в областта Шампан, в Североизточна Франция, в края на ХVII век един бенедиктински монах на име Пиер Периньон е назначен като управител и главен винопроизводител на абатство Отвилер, където работи до смъртта си през 1715 г. Той пръв започнал да смесва вина, получени от различни сортове грозде от различни лозя и в различни години, и установил как се променя качеството на виното след разтеглени във времето и контролирани ферментации. Колкото до мехурчетата, след доста направено вино монахът разбрал, че може би заради студения климат в тази северна френска област виното претърпява процеса на ферментация на два пъти – преди зимата и после през пролетта. Двойната ферментация позволила на въглеродния двуокис да създаде мехурчетата, заради които днес се дават луди пари. Легендата разказва, че след като опитал сам своето вино, Дом Периньон възкликнал: “Вкусих звездите!”. Дали е било така? По-скоро си е казал: “Тези мехурчета май се задържаха много малко в чашата. Я да пробвам пак”. И продължил с експериментите си."
  smile3534 smile3533

п.с.
Лисе, мило, на открито ли си  Hug Hug Hug

# 12
  • Мнения: 920
20...1. Когато се качвам в трамвай съобщават за мен - На втора врата, пазете си чантите.

# 13
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
  • Мнения: 214
 newsm47 newsm10 Много е яко!

# 14
  • Мнения: 5 468

Всички точки са супер! Попръхтях малко весело на компютъра Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт