Може ли да се направи кисел от пъпеш

  • 1 949
  • 9
  •   1
Отговори
  • Мнения: 153
Това ми е въпроса ?  newsm78

# 1
  • Мнения: 1 092
ако питаш дали може да добавиш пъпеш в кисела вместо плодово пюре - да може ако решиш Peace.

# 2
  • София
  • Мнения: 2 437
Може разбира се. Аз направих, но нещо синът ми не го хареса.

# 3
  • Мнения: 171
Аз съм правила но стана доста рядък кисела пъпеша пуска доста вода съобрази и сложи повече нишесте

# 4
  • Мнения: 447
Може да !Дъщеря ми много го харесва  Peace

# 5
Az sam pravila niakolko pati kisel ot pape6 i mle4en krem s pape6 , no vinagi sled toplinnata mu obrabotka zapo4va da gor4i , ne moje da se iade izob6to.....probvah parvo da napravia krema i posle da sloja pape6a , bez da go varia , no pak gor4i......? Neznam za6to stava taka....

Аз съм правила няколко пъти кисел от пъпеш и млечен крем с пъпеш, но винаги след топлинната му обработка започва да горчи, не може да се яде изобщо.......... пробвах първо да направя крема и после да сложа пъпеша, без да го варя, но пак горчи..........? Незнам защо става така....

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 11:10 от Vivi

# 6
  • Мнения: 27 524
Принципно може, но е воднист доста и не знам дали ще стане сполучливо.

# 7
  • София
  • Мнения: 15 198
Спомням си, че и преди са писали, че киселът с пъпеш горчи. Аз лично не съм правила.

# 8
  • вече в собствен дом
  • Мнения: 1 088
Да, наистина горчи. Правих веднъж, но повече  не съм пробвала.  Naughty

# 9
  • Мнения: 2 908
Аз си помислих,че аз не направих както трябва нещата-но щом чувам,че и на други им е горчало...и при нас горча доста като направих кисел с пъпеш.

Общи условия

Активация на акаунт