Кажете моля ви, каква му е цаката,че си провалих сумати и сладкиши!
Ей сега чакам да се сгъсти една еклерова торта,цял ден вися на котлона,и еклерите сама правих ,и тоя крем брюле ми разказа играта,1 час го бъркам на водна пара и не се сгъстява и това си е!
И сега и това желе ако пак не стане,вече незнам....
Оставам го да набъбне и после го държа на водна баня.И какво -нищо!
Едно направих за проба, седи си 3 часа в една купа и си е на вода.
Колко време трябва да се вари?Да не го презорвам нещо?
След колко часа ще се сгъсти и ще е готовото?
Кое е най-хубаво?Всяко се прави по различен начин-едни в 0,5 мл вода а други в 0,100
Важно ли е набъбването-едните пише да седят за да набъбнат 10 мин.,а други 30 мин.
Какво е тая работа ,незнам?
А такива хубави неща стават с желе!
Исками се и аз да го овладея!
Ще помогнете ли мили дами !