Рецепта за шкембе по китайски?

  • 665
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 495
Здравейте,
Ще съм много благодарна ако някой знае как се прави шкембе на ленти по китайски. Яли сме го само в ресторант, но съм се амбицирала да го спретна в къщи. Доколкото си спомням вътре имаше освен шкембето, лук, чушки и лют сос.
Благодаря предварително.

# 1
  • София
  • Мнения: 1 951
И аз се интересувам от рецептата.Благодаря!

# 2
  • Мнения: 195
Сготви го, както се прави някакво месо по китайски. Т.е. свареното шкембе нарежи на лентички и добави към задушените лук, нарязани чушки, чесън, джинжифил, люто чушле, соев сов, или каквато китайска подправка се сетиш, накрая може малко размито във вода нишесте .... просто малко фантазия, сигурно ще се яде.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 21:15 от L е о

# 3
  • София
  • Мнения: 495
мерси за идеята:) май ще трябва да се импровизира

Общи условия

Активация на акаунт