Сирене по тракииски?

  • 741
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 63
Как се приготвя? smile3525

# 1
  • София
  • Мнения: 10 825
Не е ли същото като сирене по шопски + луканка?
Поне аз това съм яла по заведенията

# 2
  • Мнения: 63
Да,но колко време се пече?
В гювече ли се приготвя и слагат ли се чушка и домат?
Благодаря за бързия отговор! Heart Eyes

# 3
  • Мнения: 22 867


Снимката е от нета. Яла съм го със сирене, яйце, суджук или шунка и домат. Печенето е колкото да се стегне яйцето.

http://www.amam.bg/showpic.php?City=09&Pic=01-395
 В гювечето слагаш някаква мазнина на дъното - олио, масло, зехтин. После сиренето, нарязаната луканка или шунка или и от двете, чукваш яйцето /може и две или три да сложиш - зависи кого ще храниш  Grinning/, редиш парченцата домати и във фурната. Може и люто чушле да се сложи, а може и от тези, дето не лютят. На мен лично ми харесва вкусът на печено чушле.

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 11:06 от labrex

# 4
  • Мнения: 63
Благодаря Labrex! Hug

Общи условия

Активация на акаунт