Свински сърца?

  • 1 053
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 165
Търсих с търсачката излязоха ми задушени и дрън, дрън с лук. Ама не разбрах трябва ли да ги сваря първо или направо ги нарязвам и задушавам. Сега ми се обади милото, че купил като се прибера да ги готвя, пък идея си нямам как  Embarassed В гооглето само бахури и луканки.
Става ли с червено вино и лук?

# 1
  • Мнения: 1 802
Това е една моя тема със питане за сърца.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=216965.msg4781976#msg4781976
Момичетата ми дадоха много хубави идеи и аз направих някой от тях. Единия път задушени със лук и гъби и втория път винен кебап, много хубави станаха   chef

Общи условия

Активация на акаунт