За любителите на Гараш, една лесна торта:
На Иван Звездев е!

6 яйца, 2 чаени чаши пудра захар, 50 гр. какао, 200 гр. масло, 300 гр, смлени орехи, 2 пак. ванилия

Жълтъците се отделят от белтъците!
Към жълтъците се добавят захарта, какаото и маслото ( трябва да е меко), бие се докато стане крем. От крема се отделя 1/3, за да се намаже тортата на финала!
Белтъците се бият на сняг с ванилията и се добавят орехите! Готовите белтъци се прибавят към крема, бърка се с дървена лъжица в една посока, за да не спаднат белтъците.
Готовата смес се сипва в тава с диаметър 22 - 24 см. , с хартия за печене, аз иползвах тава с махащо се дъно.
Пече се в предварително загрята фурна, час и двайсет, час и половина на 120 градуса. Тавата я слагам по средата на фурната!
Готовата торта се маже с крема и се украсява по желание, аз сложих кокосови стърготини и крокан.

Ето и снимка, на парче е, късно се сетих да снимам цялата торта:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135792&photo=6