Нов пръстен гювеч

  • 1 443
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 651
Купих си нов гювеч..засилих се да готвя, но се присетих, че съм чувала, че първо трябва да се въведе в употреба като се намаже с масло и се загрее  newsm78
моля, който е запознат да ми отговори

  bouquet

# 1
  • Мнения: 1 655
Аз имам поне 5 глинени съда, но никога не съм правила това за което пишеш. Единствено което знам е, че се слага в студена фурна не в загрята както всичко друго. Другото е, че когато е горещ не се облива със студена вода.

# 2
  • Мнения: 5 001
Това с мазнината се прави само ако не е гледжосан.И аз имам нов гювеч(вече на 1 месец  newsm44 ) ....щом е гледжосан няма страшно.Нищо няма да му стане ако спазваш правилата за студено и горещо....Честит ти гювеч! СъС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО ПОЛЗВАШ   bouquet

# 3
  • Мнения: 2 770
Това с мазнината се прави само ако не е гледжосан.  bouquet
Peace но първо го натриваш с лук или чесън.

Общи условия

Активация на акаунт