Как се съхранява сирене за по-дълго време?

  • 4 635
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 877
Искам да си съхраня козето сирене,което купувам от една баба.Но в хладилника няма място.Направих му саламура и го сложих в тенджера,но отгоре е пожълтяло,а и намирисва.Държа го в стая,защото нямаме мазе - изобщо нямаме по-студено място,където да го съхранявам. Та давайте идеи,моля!

# 1
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
ами ние преди сме замразявали във фризера козе сирене.
то беше доста сухо, не като кравето да му тече саламурата.

консистенцията и вкусът му не пострадаха, но пак ти казвам, нашето беше много сухо, а твоето е вече в саламура  newsm78

# 2
  • sofia
  • Мнения: 8 925
А натиснала ли си го с нещо или просто плува в саламурата. Трябва да е натиснато.
В стая, дори и в саламура не може да изкара дълго. Трябва да е на хладно.

# 3
  • все тук
  • Мнения: 1 714
В буркани, пълни със саламура - на тъмно и хладно.

# 4
  • Мнения: 1 877
Ами не съм го натиснала,но ще го направя,а пък колкото изкара

# 5
  • Мнения: 5 977
В буркани, пълни със саламура - на тъмно и хладно.
Peace Peace Подкрепям с две ръце  Peace

# 6
моите роднини си купуват сирене по цели тенекии и го овакумяват.После в хладилника не заема мн място като се подреди

Общи условия

Активация на акаунт