паниран заек

  • 9 226
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 532
Имам заек ,домашен.Яла съм такъв паниран и много ми харесва .Някой знае ли как точно се приготвя? Вари ли се предварително?Подправки?

# 1
  • In a surreal moment!
  • Мнения: 2 038
Нарязвяш на порции . Сваряваш до готовност , но без да е разварено и да капе от кокалите . Слагаш само сол . Като се свари месото , аз изливам бульона и оставям месото да изстине и да се стегне . Най-добре е да го свариш днес , а да го панираш утре . Преди паниране го поръсвам с чер пипер .
Панирам с брашно и разбито яйце . Подреждам на салфетка , за да обере излишното олио .

# 2
  • Мнения: 532
Благодаря  bouquet

# 3
  • Мнения: 532
А във фритюрник ли да го пържа?

# 4
  • Мнения: 5 001
Когато панирам месо независимо какво,първо го сварявам с една глава лук,морков,черен пипер на зърна.Бульона използвам за супа в която слагам картоф и фиде(ориз) и може да застроя по желание.
А месото като го панирам (брашно,яйце,галета) пържа в тефлонов тиган с повечко мазнина.После отцеждам на домакинска хартия.....

Общи условия

Активация на акаунт