какво от 1/2 пуйка

  • 958
  • 9
  •   1
Отговори
  • някъде там
  • Мнения: 1 698
извадила съм една 1/2 пуйка, но нямам и ни най-малка идея какво да я правя моля помогнете  Praynig

# 1
  • Варна.....
  • Мнения: 1 754
Една 1/ 2 пуйка, как само звучи  Mr. Green
Можеш да я завиеш в зеле и да я опечеш във фурната за няколко часа.

# 2
  • Мнения: 27 524
Всичко, което става и с 1/2 пиле  Simple Smile

# 3
  • Мнения: 9 107
ако искаш, докат омислиш я сложи да се свари, пък после използвай нея за ядене, а ако е от онези половинки на 20-килограмовите пуйки, направи и супа.

Идеи много - фрикасе, с картофи, печена, както ти писа tais, готвена/печена със зеле, или с ориз, готвена с грах, на някаква яхния. Ако наистина е голяма, може да изцепиш бялото месо и да го панираш или някакви хапки.  Освен панирани и пържени, ето едни  Пилешки хапки с кюфтенца и зеленчуци в чили сос
Но за всичко останало - без печената с фолио, ще ти трябва сварена  Peace

идеи за филето още
пилешко филе със сирена и патладжан
пилешко филе с мед и паприка


В крайна сметка, знаеш си вкусовете, действай  Grinning

# 4
  • някъде там
  • Мнения: 1 698
мерси момичета, значи първо трябва да я сваря пък после другото, обезателно от филенцето ще направя нещо ''по-завързано''   bouquet

# 5
# 6
  • някъде там
  • Мнения: 1 698
твърде ''завързано'' ми идва, предните 2 са ми повечко по възможностите   chef

# 7
  • Мнения: 27 524
значи първо трябва да я сваря пък после другото

Не, изобщо не е задължително първо да я свариш  Simple Smile

# 8
  • Мнения: 9 107
значи първо трябва да я сваря пък после другото

Не, изобщо не е задължително първо да я свариш  Simple Smile

най-малко филето, ако решиш да го правиш на някакви "хапки"

# 9
  • някъде там
  • Мнения: 1 698
нагласих я пуйката Wink
отделих бялото месце и го мариновах за пържолки, а другото го сварих и направих "Пилешката фантазия"
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт