НЕДЕЛЯ
------
1. Закуска - Грейпфрут и портокал.
2. Обяд - Агнешко печено. Брюкселско зеле. Ананас.
3. Вечеря - Картофена супа.
ПОНЕДЕЛНИК
----------
1. Закуска - Кисело мляко с ябълка и пшенични зародиши.
2. Обяд - Печени набелени картофи с масло. Домати.
3. Вечеря - Студено агнешко печено. Портокали.
ВТОРНИК
-------
1. Закуска - Кисело мляко с ябълка.
2. Обяд - Зеленчукова супа. Салата от моркови.
3. Вечеря - Пресни плодове.
СРЯДА
-----
1. Закуска - Кисело мляко със сушени кайсии и пшенични зародиши.
2. Обяд - Пушено сирене. Ябълки (консервирани).
3. Вечеря - Варен ориз.Банан.
ЧЕТВЪРТЪК
---------
1. Закуска - Кисело мляко с ябълка и стафиди.
2. Обяд - Зеленчукова салата. Портокали.
3. Вечеря - Зеленчуци на фурна. Грозде.
ПЕТЪК
-----
1. Закуска - Кисело мляко с пшенични зародиши и сушени фурми.
2. Обяд - Салата от банан и фурми. Пълнозърнест хляб с масло.
3. Вечеря - Зеленчукова салата.
СЪБОТА
------
1. Закуска - Кисело мляко с портокал.
2. Обяд - Салата от целина, ябълки и стафиди.
3. Вечеря - Салата от зелен боб и марули.
--------------------------------------------------------------------------------
З А Б Е Л Е Ж К А
На обяд или на вечеря са включени няколко порции, но се избира само една от
тях. При приготвянето на зеленчуковите салати не трябва да слагате олио или как-
вато и да е мазнина, а само лимонов сок. А при приготвянето на плодовите салати
може да прибавите сметана,но в никакъв случай мазнина. От течностите е разреше-
но да пиете само кафе или чай без захар и вода до 1 литър на ден.