Великденско агънце

  • 550
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 650
Ето, пускам тема и за вашите рецепти- стандартни и нестандартни за приготвяне на на Великденското агънце... Laughing

# 1
  • Мнения: 5 001
Измитото и почистено агне се натърква с масло,черен и червен пипер.
Дреболиите се кипват,след като изстинат се нарязват и с няколко връзки нарязан зелен лук,се позапържват в олио.Накрая се добавя ориза,да се"оцъкли",сол,черен пипер,джоджен.Пълни се корема на агнето,зашива се.
На дъното на тавата се слагат агнешки кости,отгоре се слага напълненото агне,налива се вода.Тавата се покрива с фолио и се слага в напалена с дърва фурна за няколко часа....


Мдааааа......Обаче в домашни условия правя само Агнешко бутче с дроб-сърма във фурната...

Общи условия

Активация на акаунт