Съхранение на сварени елда, просо...

  • 2 021
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 738
Здравейте. Въпросът ми за много от вас сигурно ще е глупав, ама аз да питам. Grinning
Заразена от идеята да храня здравословно детето си накупих просо, елда, амарант и киноа. Варя зърната, пасирам и т.н. Въпросът ми е свързан със съхранението - когато ги сваря колко време след това са годни за консумация. Мога ли да ги сваря вечерта примено и да ги дам за следобедна закуска на другия ден. И как да ги съхранявам? Дано някой ме разбере за какво става на въпрос.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 13:16 от *Пипи*

# 1
  • Мнения: 1 062
Ако в тях няма МК, може да ги съхраняваш в хладилник до следващия ден. Аз варя вечер и давам за закуска понякога.

# 2
  • Мнения: 1 738
Благодаря за отговора. Точно това ме интересуваше. Тъй като вече ходя и на работа, нямам време сутрин да варя зърна. По-лесно ми е вечер да ги варя, а сутрин или следобяд да ги пасирам и забърквам.
Thanks отново. Hug

Общи условия

Активация на акаунт